Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Muratović: Kako je Boris Tadić razotkrio Spajića i Milatovića

''Ova dvojica sve rade ''tajno i organizovano'', pa su tako iza leđa građana osmislili marketing za svoj budući politički angažman, pokušavajući da nam ''Evropa sad'', prodaju kao izraz njihove ekspertske genijalnosti, ocijenio je član Izvršnog odbora DPS Crne Gore Boris Muratović

Osim što im baš ne idu predviđanja izbornih rezultata, jer i pored svih zloupotreba državnih resursa, njihova stranka je postigla skromni rezultat u Beranama, odlazeći Krivokapićevi ministri Spajić i Milatović jednako su uspješni kada pokušaju da se služe neistinama. Ova dvojica sve rade „tajno i organizovano“, pa su tako iza leđa građana osmislili marketing za svoj budući politički angažman, pokušavajući da nam „Evropa sad“, prodaju kao izraz njihove ekspertske genijalnosti, ocijenio je član Izvršnog odbora DPS Crne Gore Boris Muratović.

“Međutim, ovog puta ih je Boris Tadić do kraja razotkrio, rekavši da autori programa “Evropa sad” nijesu u odlazećoj Vladi, već u – Beogradu. Pritom, ne samo da “Evropa sad” nije ništa inovativno, već je u pitanju puka kopija nekih programa koji su postojali u inostranstvu”, poručio je Muratović.

Dakle, navodi on,  Spajić i Milatović nekako ispadaju i “plagijatori i šarlatani”, jer, kako kaže, “ni ta kovanica koju sada koriste kao ime svoje partije – nije njihovo djelo”.

“No, kao takvi, obojica su savršeno upali u odlazeću Vladu, najgoru u istoriji Crne Gore. Tamo su našli uglavnom sebi ravne, ljude nedostojne odgovornih mjesta koja pokrivaju”, zaključio je Muratović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve