Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

MUP: DPS da ne plaši građane manipulacijama

Iz MUP-a su reagovali povodom saopštenja DPS-a gdje su ukazali na manipulacije i istine o sticanju crnogorskog državljanstva, naglasivši da se radi o svojevrsnom koktelu pravnih i dnevnopolitičkih poruka

Iz MUP-a su reagovali povodom saopštenja DPS-a gdje su ukazali na manipulacije i istine o sticanju crnogorskog državljanstva, naglasivši da se radi o svojevrsnom koktelu pravnih i dnevnopolitičkih poruka.

“Poštovani neidentifikovani članovi DPS-a, nije lako odgovoriti na Vaše današnje saopštenje. Ne iz razloga što je komplikovano pobiti Vaše argumente, iako priznajem da ste uložili priličan trud, već prvenstveno zbog toga što se radi o svojevrsnom koktelu pravnih i dnevnopolitičkih poruka”, poručuju iz MUP-a.

Prema njihovim riječima, drago im je da su se usaglasili da niko nema namjeru da bilo kojem crnogorskom državljaninu oduzima državljanstvo.

“Zamolio bih Vas da to pojasnite i Sanji Damjanović. Što se drugih argumenata tiče, takođe je teško polemisati, jer različito vidimo ljudsku slobodu. Nekako me Vaše tumačenje podsjeća na tezu da je Crna Gora najljepši zatvor na svijetu”, navode u saopštenju.

Kako dodaju, sve nedoumice i moguće nejasnoće oko Nacrta zakona “slobodno iskoristite, jer, da Vas podsjetim, Nacrt zakona je na javnoj raspravi”.

“Na kraju, iako vjerujem da je ovo tek početak argumentovane debate zamolio bih Vas da ne plašite građane Crne Gore, jer ta vrsta manipulacije nikome dobro nije donijela”, zaključuju iz MUP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve