Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Muk i pogledi u redovima vladajuće većine: Ovo je trenutak kada je DPS ušao u Skupštinu

Iako se Kordić trudila da nastavi izlaganje, morala je da prekine dok ne sjednu poslanici DPS-a, a u sali je tada zavladao muk i promijenile su se facijalne ekspresije poslanika vladajuće većine, jer su znali šta znači dolazak poslanika DPS-a

Sjednicu Skupštine Crne Gore na kojoj je izglasana smjena ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića i Rezolucija o Srebrenici, obilježio je i trenutak povratka poslanika Demokratske partije socijalista na plenarno zasijedanje.

Podsjetimo, zahvaljujući DPS-u sinoć je izglasana smjena ministra i Rezolucija i time sačuvan obraz Crne Gore.

Dok je poslanica DF-a, Simonida Kordić pričala o Rezoluciji u Srebrenici, uslijedio je ulazak poslanika DPS-a koji su do juče bojkotovali parlament i vratili se samo radi glasanja.

Iako se Kordić trudila da nastavi izlaganje, morala je da prekine dok ne sjednu poslanici DPS-a, a u sali je tada zavladao muk i promijenile su se facijalne ekspresije poslanika vladajuće većine, jer su znali šta znači dolazak poslanika DPS-a.

Trenutak ulaska poslanika DPS-a pogledajte u videu.

Podsjetimo, za smjenu Leposavića glasala su 43 poslanika, 27 je bilo protiv, a deset uzdržanih.

Od 81 poslanika sjednici na kojoj se glasalo prisustvovalo je njih 80. Leposavić je smijenjen glasovima opozicionih partija DPS-a, SDP-a, BS-a, SD-a i poslanicima vladajuće većine iz Građanskog pokreta URA. Za smjenu su glasala 43 poslanika,  10 poslanika iz koalicije Mir je naša nacija, okupljene oko Demokrata bilo je uzdržano, a 27 iz koalicije za Budućnost Crne Gore koju predvodi DF su bili protiv.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jelena
18.06.2021-12:27 12:27

Prava gospoda, svaka čast.E VIVA MONTENEGRO!

hercegovac
18.06.2021-13:26 13:26

Bravo Crna Goro

Huso
18.06.2021-14:16 14:16

Ukrasiste Skupstinu- vi ste gospoda -vi jedino mozete da prestavljate LIJEPU CRNU GORU !!!dan nam je veseliji i sunce nas ogrija!!!! CAST CG STE VI KOJI JEDINO MOZETE GRADIT GRADJANSKU CG !!DA JE VJECNA!1!