Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Mugoša: Umjesto marginalnom Damjanoviću, idući put odgovorićemo šefovima i finansijerima

,,Crna Gora je danas u opasnosti dobrim dijelom i zbog toga što su nepismeni i neznaveni, potkovani novcem od kriminalaca i ubica, ''branili'' njen identitet i pravo na nacionalnu samobitnost i suverenost''

Socijaldemokratska partija objavila je saopštenje koje potpisuje član Glavnog odbora Nikola Mugoša. Saopštenje prenosimo integralno.

Svaki put kad Damjanović iz CKM brani Crnu Goru i Crnogorce, njihov položaj je gori. Iz prostog razloga što osobe njegovog moralnog i društvenog karaktera u svakoj normalnoj državi pripadaju margini koja ne može dobiti pažnju bilo koga, osim državnih organa koji postupaju po službenoj dužnosti.

Crna Gora je danas u opasnosti dobrim dijelom i zbog toga što su nepismeni i neznaveni, potkovani novcem od kriminalaca i ubica, “branili” njen identitet i pravo na nacionalnu samobitnost i suverenost.

Da je bivša DPS vlast gradila institucije države u oblasti kulture, nauke, obrazovanja, zaštite i uneprjeđenja identitetskih i istorijskih ustanova kao što je pomagala razne skaradne CKM-ove da organizuju dodjelu “crnogorskog oskara” Arkanovoj udovici, ne bi odbrana građanske države danas zavisila skoro isključivo od samih građana.

Ali i to je pitanje za analizu i ispravljanje. Damjanoviću više nećemo odgovarati, odgovaraćemo direktno njegovim šefovima i finansijerima. Pa ko što ponese.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
CAR
16.04.2021-22:14 22:14

SDP ajte jos malo vama ni u kuci nedaju glasa vi nemate cenzus jedino sto valja je gospodja .-Vuksanovic-Stankovic zali boze sto je sa vama sve to glasova ona vam donosi a ne zbog vas samo se zqhvalite njoj!

Sara
16.04.2021-22:44 22:44

Sramna izjava od SDP..oni bi trebali da promijene ime u SCP(srpsko-cetnicka partija)bilo bi postenije..inace necete preci cenzus..kao sto se u poslednje vrijeme desava.

Vrijedjati Crnoogorce da su nepismeni..sramte bilo..znaci ti nijesi crnogorac..no srbijanac..seseljeve krvi..inace ne bi se na ovakav nacin obracao…