Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Mugoša o izjavi Aleksića: Ćutolozi i žmurolozi neće reagovati na ovakve izjave predstavnika vlasti

Poslanik i potpredsjednik Socijademokrata Crne Gore (SDCG) Boris Mugoša osrnuo se na izjavu poslanika DF-a Budimira Aleksića koji je prethodno poručio da u novim oklonostima Crnogorci i Egipćani treba da osnuju svoje nacionalne savjete

Poslanik i potpredsjednik Socijademokrata Crne Gore (SDCG) Boris Mugoša osrnuo se na izjavu poslanika DF-a Budimira Aleksića koji je prethodno poručio da u novim oklonostima Crnogorci i Egipćani “treba da osnuju svoje nacionalne savjete”.

“Poslanik Aleksić je istakao da “u novim oklonostima Crnogorci i Egipćani treba da osnuju svoje nacionalne savjete”, iako zna da savjete mogu osnovati samo manjinski narodi u Crne Gore a Crnogorci to svakako nisu nego kako Zakon definiše preovlađujuće stanovništvo sa 45 odsto”, napisao je Mugoša na Twitter-u.

Ističe da nije bilo reakcija tim povodom.

“Naravno “ćutolozi” i “žmurolozi” neće reagovati na ovakve vrlo svjesne suštinske izjave predstavnika dominantne strukture u vlasti nego će ih po oprobanom receptu prećutati ili relativizovati floskulama o prethodnom režimu i sl. Možda je važnija dilema je li ponedjeljak neradni dan…”, objavio je Mugoša.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sa brskuta
11.11.2022-19:22 19:22

Brsvo momce.Pecutkuju krucijalne stvari negiranja naroda vecinskog u crnoj gori.Crnogoraca.I svi cute kao zaliveni.Dok bivsa vecina ne izvrsi temeljite reforme i mladi i oametni ne zamijene kompromitobane visedecenijske oredstavnika partija stare vecine,cetnici ce fominirati nasom drzavom.Oni slicni Aleksicu,intelektuslcu nesoorno zbog toga je i opasniji.A da ne bi ovog pametnog momka ovu grdnu izjavu orecitase ko olovom usta da du im zalivena.Sram vas i stid bilo Vama je vazan samo novac bio i ostao zato i gubimo ne sto je cetnistvo povampireno ojacalo . Nego mi oslabili i to dobrano. Lose po drzavu

Sa Brskuta
11.11.2022-20:44 20:44

A moj komentar???