Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mugoša: 18 godina ih nije zanimalo ni ”z” od zdravstva

Poslanik SD-a Boris Mugoša, u toku rasprave na plenumu o strategiji razvoja, osvrnuo se na odluku SDP-a da traži smjenu ministra zdravlja Kenana Hrapovića. Potez SDP-a nazvao je jeftinim političkim profitiranjem i zloupotrebom zaposlenih u zdravstvu

Poslanik SD-a Boris Mugoša, u toku rasprave na plenumu o strategiji razvoja, osvrnuo se na odluku SDP-a da traži smjenu ministra zdravlja Kenana Hrapovića. Potez SDP-a nazvao je jeftinim političkim profitiranjem i zloupotrebom zaposlenih u zdravstvu.

Boris Mugoša (foto: screenshot)

”Ovo čudo što se dešava oko zdravstva je jeftino političko profitiranje i klasična zloupotreba zdravstvenih radnika, jer su ih se sjetili oni koji se 18 godina nijesu sjetili ni ”z” od zdravstva, koje je 18 godina bilo briga za ”p” od plata zdravstvenih radnika, koje je 18 godina bilo briga za ”s” od stambenih potreba zdravstvenih radnika”, rekao je Mugoša.

Podjsetimo, SDP podnijela je Skupštini Interpelaciju o pretresanju politike Vlade u oblasti zdravstva koju je, kako je saopšteno na konferenciji za novinare SDP-a, potpisalo 27 poslanika opozicije.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve