Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mrvaljević: Cetinjska URA da saopšti da li je njima prihvatljivo formiranje manjinske Vlade uz podršku DPS-a

U novonastalim okolnostima, nakon jučerašnje pres konferencije koalicije Crno na bijelo i prvi put zvanično saopštenog stava o mogućnosti približavanja DPS-u, dodatna je obaveza zauzimanje jasnog stava i na lokalnom nivou, jer bi se eventualno savezništvo sa DPS na državnom nivou moglo direktno reflektovati i na situaciju u Prijestonici

Na jučerašnjoj pres konferenciji koalicije “Crno na bijelo” saopšteno je da bi za tu koaliciju bila prihvatljiva saradnja sa DPS-om, konkretno da bi prihvatili podršku DPS-a za formiranje manjinske Vlade. S tim u vezi, pozivamo kolege iz Cetinjske URA-e da se odrede prema ovome i građanima Cetinja jasno i nedvosmisleno saopšte da li je i za njih prihvatljivo formiranje manjinske Vlade uz podršku DPS-a i bilo kakva vrsta aranžmana i saradnje sa “ovom i ovakvom” partijom – saopštio je Danilo Mrvaljević, predsjednik Kluba odbornika Demokrata u SO Cetinje.

Obaveza svih nas je pošten i otvoren odnos prema građanima, poručuje on.

“Stoga, kako smo više puta ponovili u prethodnom periodu, veoma je važno da građani Cetinja dobiju potpuno jasan stav svih subjekata cetinjske opozicije o bilo kakvim aranžmanima sa DPS-om, kakav su već saopštili Demokrate i Stara Garda – ne dolazi u obzir!

U novonastalim okolnostima, nakon jučerašnje pres konferencije koalicije Crno na bijelo i prvi put zvanično saopštenog stava o mogućnosti približavanja DPS-u, dodatna je obaveza zauzimanje jasnog stava i na lokalnom nivou, jer bi se eventualno savezništvo sa DPS na državnom nivou moglo direktno reflektovati i na situaciju u Prijestonici.

Stav cetinjske URA-e o mogućoj saradnji njihove partije sa DPS na državnom nivou, prekrajanju izborne volje građana i prekompoziciji u državnom parlamentu bez izbora, za nas je od presudne važnosti za dalje održavanje naših partnerskih odnosa i sve potencijalne zajedničke aktivnosti u narednom periodu na Cetinju”, poručio je Mrvaljević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinjanka
18.01.2022-21:46 21:46

Kraj livade hladne vode popite i osvjezi te se !!Vidi ove splacine Cetnicke prvo prijeti Abazovicu- pa laze -pa podvaljuje — Stara Crnogorska Pjevaj Maro pjevaj Garo PO MANJE CES PO MANJE CES DOK KOD MENE DODJES !
1-URA da kaže, ko im je 3. decembra prošle godine (Abazović javno potvrdio) ponudio 21 milion eura za promjenu izborne volje građana.
7.- URA da kaže zašto je obmanula javnost tvrdnjom da nije pregovarala sa DPS, dok je sinoć Pavićević potvrdio da je bilo više pregovaračkih susreta?
Ko drugom jamu kopa sam u nju ulijece e to ste vi DEMIKRATE!

Gogolj
18.01.2022-22:43 22:43

Šta je sa krpom na glavu, hoće li mi neko objasnit?

Miralem
19.01.2022-12:39 12:39
Reply to  Gogolj

A kakva krpa to su lancevi vidis kako je omotan sav -kazna od boga i DPS ga stigla!

Cetinje
19.01.2022-12:34 12:34

Kumim vas bogom skinite mu ove lance sa vrata dako bude manje pominjao DPS !