Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Moračanin SNP-u: Za 100 dana vlasti uspjeli ste od Jokovića da napravite Šojića

I za 100 dana, ocjenjuje ona, ništa nijesu uspjeli, ''osim što ste svojim smjehotresnim izvalama uveseljavali cijelu Crnu Goru''

Dosta ste vi osioni za nekoga ko je trajao “moćnih” 100 dana, poručila je Milica Moračanin, analitičarka u Press centru Demokratske Crne Gore reagujući na saopštenje Slađane Kaluđerović članica Predsjedništva Socijalističke narodne partije (SNP).

“Za nekoga ko je zbog 100 dana vlasti prevario sopstvene glasače. Za nekoga ko je za samo 100 dana od stranke napravio komediju kojoj se smije cijela Crna Gora”, kazala je Moračanin.

I za 100 dana, ocjenjuje ona, ništa nijesu uspjeli, “osim što ste svojim smjehotresnim izvalama uveseljavali cijelu Crnu Goru”.

Prema njenim riječima, za 100 dana vlasti su (SNP) uspjeli  da “od Jokovića napravite Šojića”.

“Ne bi ni 100 dana bili na vlasti da vas DPS nije iznajmio. Oročio na 100 dana, kao štednju u Prvoj banci, što potvrđuje i odluka gospođe Đurović da blokira dogovor tako što i dalje sjedi u fotelji na osnovu Sporazuma kojeg su zaključili Milo Đukanović i Vladimir Joković”, rekla je Moračanin.

I to ga, dodaje ona, zaključi sa Milom Đukanovićem, “kojem Joković ništa nije zamjerio osim što ima samo jedno dijete”.

“Patrijarh Pavle je jedne prilike kazao: “kad se rodiš svi se smiju, a ti plačeš. Živi svoj život tako da kad umreš svi plaču, a ti se smiješ”. A, onda se desi Joković i saopštenje SNP-a, kojima će se narod smijati i kad jednog dana odu sa ovog svijeta”, zaključuje Moračanin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
04.09.2022-21:00 21:00

… Šojic je za cg prevazidjen —imamo mi joka našeg ,nastavak slijedi …
sam pise scenarije…

Banjaluka
04.09.2022-23:30 23:30

Joko drz se ti znas da ti DEMOKRATE SESELJEVE  samo provociraju a gori so od CANCERA  za CG!