Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Moračanin: Novaković – Đurović i Adžić funkcionišu po principu – sad kad smo se dohvatili fotelja, nećemo ih puštat

Funkcionerka Demokrata Milica Moračanin komentarisala je danas poruku ministarke ekologije Ane Novaković Adžić koja je kazala da Dritan Abazović treba da ostane premijer

Funkcionerka Demokrata Milica Moračanin komentarisala je danas poruku ministarke ekologije Ane Novaković Adžić koja je kazala da Dritan Abazović treba da ostane premijer.

“Gospođa Novaković – Đurović i gospodin Adžić već 100 dana funkcionišu po principu – sad kad smo se dohvatili fotelja, nećemo ih puštati. Zapalile se, što bi ste vi iz URA kazali”, navela je Moračanin.

Iako ste, kaže Moračanin odlazećoj ministarki, zaboravili da vas ne podržava 90 odsto parlamenta, da ste u parlamentu smijenjeni, da vas je DPS oročio na 100 dana, da ste sami na to pristali, sad tražite još jedan krug.

“Veoma odgovorno, velikodušno, ali i iskreno. Moramo priznati da smo to od vas navikli. Srećom, pa nas ne možete iznenaditi. Vjerovatno tu i leži odgovor na pitanje zbog čega je sazvan sastanak i zbog čeka poslanici URA-e neće da svojim potpisom potvrde izbor nove Vlade i novog rukovodstva parlamenta, zbog čega Đurovićka neće da podnese ostavku. Pa, zato što i dalje varaju”, zaključila je Moračanin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve