Uz poštovanje mjera NKT-a o javnom okupljanju u zatvorenom, sa sastanka medija tima DPS-a u Budvi kojem su, kako je saopšteno, dominantno prisustvovali mladi ljudi. Iz lokalnog DPS-a ističu da je a sastanka poslata poruka da je, kako su kazali, mladost Budve odlučna da stane na put prljavom medijskom ratu koji se vodi protiv te partije iz Budve i pojedinih medijskih punktova iz Podgorice.

Medija tim DPS-a Budve poručuje da javnost Budve i cijele Crne Gore ne bi smjela da zaboravi istinu o dešavanjima u tom gradu tokom prethodna dva mjeseca.

“Nećemo dozvoliti da se od napadača pravi žrtva, od primitivaca koji psuju i vrijeđaju uzorni građani, niti da se od izgrednika koji zloupotrebljavaju komunalce i vatrogasce za sukob sa policijom prave političari, odnosno legitimni predstavnici građana”, navodi se u saopštenju.

Smatraju svojom obavezom da, kako su kazali, građanima tog grada sve podmetačine demistifikuju i razobliče, a onim građanima, koji to još uvijek ne vide, pokažu šta je njihova krajnja namjera.

“Saopštili su nam je prije dvije godine, kada su organizovali proslavu 100-godišnjice od ukidanja Crne Gore na Podgoričkoj skupštini, najavljujući oslobađanje srpskog mora. O tome oni sanjaju, ali želja će ih biti. No, primitivizam koji gledamo u kontinuitetu posljednja dva mjeseca, sprovodi se po direktivi nalogodavaca sa strane, a budvanski poslušnici su se pokazali kao majstori za iznajmljivanje usluga tuđim interesima”, dodaju iz DPS-a Budva.

Dodaju, da se njihova konkurencija ne miri sa, kako su kazali, političkim nokautom, da ne preza ni od najprizemnijih poruka kojima su uspjeli, ono što prethodno nikome nije pošlo za rukom, da podijele bratstva, kumove i rođake.

“Nećemo dozvoliti da takve poruke dominantno idu iz Budve, poručujemo bivšima da se dozovu pameti. Nema ništa licemjernije nego ujutro napadati policiju, odbornike, uskakati kroz prozore u zgradu opštine, vrijeđati, psovati, a onda predveče hodati i moliti se na litijama. Na kraju, poručujemo da se samo bačen kamen i izgovorena riječ ne mogu vratiti, a bilo je i bačenih kamenica i poganih riječi u protekla dva mjeseca”, navodi se u saopštenju.

Sastanku su prisustvovali koordinator DPS za Budvu ispred Predsjedništva Andrija Nikolić, predsjednik OO DPS Budva Predrag Jelušić, predsjednik Opštine i zamjenik predsjednika OO DPS Budva Nikola Divanović i član medija tima DPS Crne Gore Filip Đuranović.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve