Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mladi DPS Danilovgrada dijelili sugrađanima zaštitne maske

Predstavnici Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Danilovgrad podijelili su danas sugrađanima više stotina zaštitnih maski u cilju suzbijanja i prevencije širenja korona virusa, saopšteno je iz te stranke

Predstavnici Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Danilovgrad podijelili su danas sugrađanima više stotina zaštitnih maski u cilju suzbijanja i prevencije širenja korona virusa, saopšteno je iz te stranke.

foto DPS

“Ako budemo čuvali sebe, sačuvaćemo našu Crnu Goru. Želja nam da je ovom malom akcijom olakšamo našim prijateljima i sugrađanima poštovanje svih mjera i preporuka. Posebnu pažnju smo danas posvetili našim starijim građanima”, navode mladi DPS Danilovgrada.

Oni su zahvalili svim akterima u sistemu na efektivnoj zaštitničkoj ulozi.

“Posebno se zahvaljujemo zdravstvenim radnicima, policiji i pripadnicima Vojske Crne Gore, kao i Vladi Crne Gore i Nacionalnom koordinacionom tijelu, te svim lokalnim upravama, na pravovremenoj i efikasnoj koordinaciji svih aktivnosti”, dodaju mladi DPS Danilovgrada.

Kako ističu, o rezultatima i aktivnostima Crne Gore se priča na globalnom nivou.

“Ponosni smo na naš cjelokupan sistem i javnu upravu! Ponosni smo što smo građani Crne Gore! Pozivamo građane da i dalje poštujemo mjere i preporuke Instituta za javno zdravlje i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti. Zdravlje nema alternativu”, poručuju mladi, posebno se zahvalivši sugrađanki Nadi Pavlović koja je sašila i donirala maske.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve