Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mladi DPS-a Nikšić: Mladost ne podržava podjele i povratak u mračne lavirinte srednjeg vijeka

Mladost Nikšića nikako ne podržava podjele, retrogradnu politiku i povratak u mračne lavirinte srednjeg vijeka, već život u stabilnoj, naprednoj i evropskoj Crnoj Gori, zemlji velikih mogućnosti, ubrzanog razvoja i zemlji koja uvažava potrebe mladih, istaknuto je na sinoćnoj sjednici Savjeta mladih Nikšić

Mladost Nikšića nikako ne podržava podjele, retrogradnu politiku i povratak u mračne lavirinte srednjeg vijeka, već život u stabilnoj, naprednoj i evropskoj Crnoj Gori, zemlji velikih mogućnosti, ubrzanog razvoja i zemlji koja uvažava potrebe mladih, istaknuto je na sinoćnoj sjednici Savjeta mladih Nikšić.

“Mladi Nikšića su još jednom nedvosmisleno pružili podršku starijim kolegama i državnom rukovodstvu u svim naporima koje čine kako bi zaokružili crnogorska identitetska pitanja, očuvali mir i stabilnost i omogućili ljepši i ugodniji život mladih u našem gradu i Crnoj Gori”, poručuju iz Savjeta mladih DPS-a Nikšić.

Dodaju da su, u svijetlu aktuelnih događaja, mladi DPS-a Nikšić pozvali vršnjake da ne nasijedaju na manipulacije različitih vrsta, da ne devastiraju grad koji su zajedno godinama gradili njihovi preci i da zajedno učestvuju u njegovom oblikovanju po mjeri mladih.

“A iznad svega da svi zajedno čuvamo našu najveću svetinju-državu Crnu Goru i da se na civilizovan način, način dostojan 21. vijeka i 2020.godine, borimo za pravo, čast i slobodu Crne Gore”, naveli su u Savjetu mladih DPS-a Nikšić.

Sjednicom je predsjedavala predsjednica Marija Perović, a prisustvovali su i predsjednik OO DPS-a Nikšić Ivan Mitrović i poslanici Aleksandra Vuković i Andrija Nikolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve