Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Mitrović: Odgovor Filipu Adžiću

Mitrović se oglasio povodom Adžićeve izjave

”Borba protiv korupcije i zloupotreba položaja će biti dugačka i intezivna, pravda će zakucati na vrata onih koji su sistematski uništavali naše najznačajnije resurse i u podređeni položaj dovodili sve koji nijesu imali partijsku knjižicu”, ( Filip Adžić, FB nalog, povodom hapšenja predsjednika Opštine Ulcinj Ljora Nrekića).

Povodom izjave Adžića na Facebook-u oglasio se Ivan Mitrović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

– Filipe Adžiću, kome ti danas u ovoj Crnoj Gori možeš kazati da će pravda zakucati na njegova vrata zbog bilo čega?
Ti, koji si izdao najvažniji resurs u životu svakog čovjeka, svoju domovinu.

Ti, koji si zarad mjesta kafe-kuvarice Dritana Abazovića, pobjegao iz crnogorskoga parlamenta, da ta izdaja ne bude zabilježena okom kamere.

Ti, koji si kazao da si vjernik CPC, a onda od nje oteo njeno duhovno i materijalno blago.

Ti, koji si postao partner onima koji su razorili našu mladost, a sada hoće da razore i našu starost. Onima, Filipe, koji su nošeni ideologijom koju ti sada afirmišeš, kada im je to služilo, na nikšićkom trgu urinirali po improvizovanim moštima Svetog Vasilija Ostroškog, a isto tako sada kada im to služi, slave ga, navodi Mitrovići dodaje:

– Onima koji su 1916. godine iz Skadra, a nakon brojnih crnogorskih žrtava na Mojkovcu, poslali poruku tadašnjem srpskom regentu: ”Mi gubimo rat protiv Austrije, ali za sva vremena dobijamo Crnu Goru”. Danas, zbog tebe takvoga kakav si, oni šalju poruku ”moramo se registrovati, ali za sva vremena dobijamo Crnu Goru”.

Filipe Adžiću, kako im je tada bilo ‘za sva vremena’, tako će im biti i ovoga puta. Tada su brojali godine, danas neka broje dane, jer građani uočavaju vaš brutalni nepotizam i vaše brutalno gaženje crnogorskih institucija, prava i pravde.

I zar zaista misliš da, povlačeći se ispod Orlovog krša u ravnu Podgoricu,  možeš naći mir svojoj savjesti za života?
Ti si onaj koji je Cetinjski manastir predao u ruke onima o kojima ti napisah, ne sa suzom o očima, već sa osmijehom na licu…

Za ovo što si ti uradio najgora je kazna sa tim živjeti, jer te savjest svakog dana kažnjava..

Da je vječna Crna Gora!, zaključuje Mitrović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve