Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mitrović: Krivokapić patetično izigrava žrtvu i urušava građansku Crnu Goru

Uz očekivane populističke fraze, nerazumijevanje materije o kojoj govori, danas je uspio da optuži nekoga za – urušavanje građanske Crne Gore, dodaje Mitrović

Premijer Zdravko Krivokapić danas je uspio da nadmaši sebe, poručuje Ivan Mitrović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Uz očekivane populističke fraze, nerazumijevanje materije o kojoj govori, danas je uspio da optuži nekoga za – urušavanje građanske Crne Gore, dodaje Mitrović.

“Kako ništa ne bi ostalo nedorečeno – Krivokapića i  želimo priupitati na koji način on čuva građansku Crnu Goru? Tako što optužuje građane i prijeti im? Tako što njegovi službenici gaze ljude po ulicama?

Ili možda tako što je za ministra imenovao negatora Srebrenice, pri čemu nema dovoljno autoriteta ni da ga smijeni? Ili tako što je za ministarku imenovao osobu koja negira Crnogorce, a kultne antifašističke autore naziva “ustaškom đubradi”? Ili građansku Crnu Goru čuva na način što njegova Vlada za direktore škola imenuje osvjedočene ekstremiste i šoviniste? Ili se možda građanska Crna Gora brani “ekspertima” iz Srpske radikalne stranke?

Da li je Krivokapić branio građansku Crnu Goru onda kad je u Trebinju odavao počast sveštenom licu koje je u ratnim danima stajalo uz Karadžića i Mladića, izričući monstruoznosti o muslimanima? Ili nedavno kad je isto činio u Kotoru, kada je u pitanju bio pokojni sveštenik koji je bio poznat po izrugivanju crnogorskim simbolima i negiranju Crnogoraca?

Da li su njegovi naumi da obespravi crnogorsku dijasporu – doprinos građanskoj Crnoj Gori? Da li je tajni ugovor sa inostranim subjektima, o kojem i sam ćuti već desetak dana, doprinos tome?

Krivokapić bi, umjesto samosažaljenja i floskula kojima je dosadio svima, najzad mogao da počne nešto i da radi.

Patetično izigravanje žrtve, ničemu ne vodi, a država pod vođstvom njegove Vlade tone u sve dublje probleme”, naveo je Mitrović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mnenk
28.04.2021-18:57 18:57

Tačno je da je Podoljub i sva njegova četnika vlada urušila sve što je crnogorsko, ali sve to radi i zahvaljujući tebe I. Mitroviću, koji si kriv za urušavanje ugleda dps-a nk i manjak od 7.000 glasova na izborima 30.08. Umjesto da odgovara što je na tim izborima falilo 7.000 glasova, a u martu i nk izgubio i nk. Umjesto da odgovaraš za bahatost, zloupotrebu položaja, ti si napredovao rasporedom u Pg, gdje se inače nalazi i jedan od tvojih stanova. Svojom promocijom pokušavaš da ostaneš u javnosti, mada svestan gubitka moći i pozicije koju nikad više nećeš imati u… Pročitaj više »