Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mitrović: Krivokapić ima problem sa percepcijom realnosti

''Sva istraživanja potvrdjuju da je ovo najgora Vlada u istoriji Crne Gore, ako se Krivokapiću, drugačije pričinjava, onda on ima veliki problem sa percepcijom realnosti. Uskoro će mu sve biti jasnije''

Istraživanja potvrđuju da je ovo najgora Vlada u istoriji Crne Gore, ako se premijeru Zdravku Krivokapiću drugačije pričinjava, onda on ima problem sa percepcijom realnosti, napisao je na Twitteru Ivan Mitrović, poslanik DPS u Skupštini Crne Gore.

”Politička korupcija – termin koji premijer i njegovi sateliti često zloupotrebljavaju iako je očigledno da je premijer taj koji svoju vladu održava bez legitimiteta, zahvaljujući nekoliko glasova poslanika ali i političkoj korupciji, odnosno velikom broju pozicija koje je kao čelnik izvršne vlasti podijelio pojedinim političkim grupacijama i tako uspostavio najgoru vrstu partiokratije i potkupljivanja radi ostanka na vlasti”, naveo je Mitrović.

”Sva istraživanja potvrdjuju da je ovo najgora Vlada u istoriji Crne Gore, ako se Krivokapiću, drugačije pričinjava, onda on ima veliki problem sa percepcijom realnosti. Uskoro će mu sve biti jasnije”, istakao je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve