Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Mitrović: Evo dokaza da Demokrate lažu

To što pokušavate predstaviti sebe boljima nego što jeste na način što konstruišete laži o drugima je kratkog vijeka. Trajaće tačno koliko i ova Vlada, naveo je on

Iskrivljena slika koju dio građana Crne Gore ima o vama, brže će se ispraviti nego što sam i sam mislio. Gotovo svakog dana građanima Crne Gore je jasnije o kakvim se pećinskim likovima i bahatim nacionalistima radi, saopštio je poslanik DPS-a Ivan Mitrović.

“To što pokušavate predstaviti sebe boljima nego što jeste na način što konstruišete laži o drugima je kratkog vijeka. Trajaće tačno koliko i ova Vlada”, naveo je on.

Prema njegovim riječima nijeste odgovorili na pitanje da li je Ivan Mitrović protivpravno stekao stan, odnosno da li je istina to što ste napisali u svom saopštenju ili opet obmanjujete građane Crne Gore kao i bezbroj puta do sada.

“Radi građana Crne Gore, a kao odgovor na vaše laži navodim sljedeće:
Godine 2013. prije nego što sam postao javni funkcioner imao sam stan u vlasništvu 1/1, a moja supruga je bila i jeste suvlasnik drugog stana do isteka kredita kada će postati i vlasnik, koji smo kao supružnici podigli 2011. godine kroz prijekat 1000+.

Stan koji je bio i jeste u mom vlasništvu u Nikšiću je kupljen od sredstava koje je moja majka dobila presudom Osnovnog suda u Nikšiću iz 2013. godine, kao invalid prve kategorije.

Sredstva od 20.000 eura sam dobio kao javni funkcioner, za pomoć za otplatu kredita koji sam podigao 2011. godine kroz projekat 1000+, jer je to jedina nekretnina koju sam ja sopstvenim radom u tom trenutku stekao, a koju sam kasnije zamijenio, opet novim kreditnim zaduženjem.

To, da li me nešto eliminisalo ili ne da tada postanem korisnik kredita pod povoljnim uslovima, nije na meni bilo ni tada ni sada da cijenim ali nije ni na vama, to bi trebalo da znate.

Da zaključimo. Lagali ste.

Ivan Mitrović nije protivpravno stekao stan, a vama bi bio red da se jednom građanima Crne Gore predstavite i kažete im “laž je naša nacija””, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mitrović: Evo dokaza da Demokrate lažu – CG Vijesti
15.08.2021-18:25 18:25

[…] Aktuelno […]