Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ministarstvo odbrane za CdM: Ne znamo sa kim se Abazović sastao, odluku o vojnim vježbama mi donosimo

Lider GP URA nije odgovorio na pitanja CdM-a sa kim se sastao ko je mogao da odluči “da vojne vježbe neće biti”, kao ni ko je međunarodni partner čiju podršku ima

Misterija je sa kim se sastao predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović koji tvrdi da vojne vježbe na Sinjajevini koja je bila planirana za danas neće biti. Na to Ministarstvo odbrane za CdM odgovara da ne zna na koga je mislio Abazović, ali poručuju da se sa njima nije sastao i da jedino Vlada može donijeti odluku o odlaganju vježbe Vojske Crne Gore.

“Ministarstvo odbrane nije imalo pomenute sastanke, tako da ne možemo govoriti o kome je riječ. Vlada je u tehničkom mandatu i onda sprovodi sve odluke dok se ne formira nova”, kazali su za CdM u resoru Predraga Boškovića.

Abazović je juče na Twitteru objavio da vojne vježbe na Sinjajevini neće biti da se sve promijenilo samo nakon jednog sastanka.

“Zato je dobro imati podršku naših međunarodnih partnera”, napisao je Abazović.

Lider GP URA nije odgovorio na pitanja CdM-a sa kim se sastao ko je mogao da odluči “da vojne vježbe neće biti”, kao ni ko je međunarodni partner čiju podršku ima.

Podsjetimo, Ministarstvo odbrane juče je saopštilo da je odložilo vojnu vježbu na području Sinjajevine, koja je bila zakazana za danas.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ćipur
22.10.2020-14:19 14:19

Samo da ova nesreca dodje sa risto na lovcen da sva zla crne gore budu na jedno mjesto
mada ovaj nije vrijedan pljuvacke