Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Ministarstvo ljudskih i manjinskih prava: Zahtijevamo akciju organa, utvrditi prijetnje kriminalnih struktura prema Abazoviću

''Ključni prioritet ove Vlade jeste upravo vladavina prava kao nužnost pune integracije u EU, a premijer Abazović je osoba koja tome nesumnjivo daje najveći zamah i pečat'', istakli su u saopštenju

Ministarstvo ljudskih i manjinskih prava zahtijeva hitnu akciju državnih organa i institucija kako bi se utvrdile i sve prijetnje koje dolaze iz kriminalnih struktura prema premijeru Dritanu Abazoviću, saopšteno je iz tog resora.

“Ključni prioritet ove Vlade jeste upravo vladavina prava kao nužnost pune integracije u EU, a premijer Abazović je osoba koja tome nesumnjivo daje najveći zamah i pečat”, istakli su u saopštenju.

I stoga je potrebno, smatraju, i na ovom pitanju, pokazati odlučnost države koja mora biti jača od svakog.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bajče
25.07.2022-02:32 02:32

A Djeka , ne brinu te prava Crnogorskog naroda i pokusaj kradje nase istorije i nase kulturne bastine . A ko daje najveci doprinos toj pljacki , kazi ti nama gospodine Djeka . Ne govoris o ugrozenosti 300000 ljudi . Sramotno i lažljivo saopstenje . Otkrio si se potpuno Djeka .