Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ministarka vanjskih poslova i dijaspore Kosova u Crnoj Gori

“Na prvom zajedničkom sastanku sa ministarkom, domaćini su je informisali o poziciji Albanaca u Crnoj Gori, o njihovoj zastupljenosti u administraciji, o glavnim izazovima albanskog naroda kao i o trenutnim dešavanjima uoči izbora 30. avgusta”, saopšteno je iz Force

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Genci Nimanbegu i predsjednik Nove Demokratske Snage Forca Nazif Cungu sa saradnicima, dočekali su danas ministarku vanjskih poslova i dijaspore Kosova Melizu Haradinaj Stubla.

foto Forca

“Na prvom zajedničkom sastanku sa ministarkom, domaćini su je informisali o poziciji Albanaca u Crnoj Gori, o njihovoj zastupljenosti u administraciji, o glavnim izazovima albanskog naroda kao i o trenutnim dešavanjima uoči izbora 30. avgusta”, saopšteno je iz Force.

Sa posebnom pažnjom razgovaralo se o mogućnostima i kompromisima, o formiranju jedinstvene izborne liste, cilj za koji je i dijaspora dala apel i podršku za njeno formiranje, postizbornoj saradnji, domaćini su se zahvalili na kontinuiranoj podršci koju imaju od njihovih kolega sa Kosova, a sve to dijeleći zajedničke vrijednosti i stavove u unaprjeđenju životnog standarda građana, kao i izazovima koje imaju ove dvije susjedne i prijateljske zemlje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve