Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Ministar ŽELJAN SVEGA ukinuo zabranu: Da li će Sekulović sačuvati obraz i zabraniti ulazak četniku-početniku Stanivukoviću?

Ukoliko prećuti ovu izjavu vjerovatno će sebi zapečatiti karijeru kako političku tako i advokatsku u Crnoj Gori, a ukoliko nešto učini, što ima i zakonsko pravo, i preduzme mjere pokazaće ozbiljnost i neće dozvoliti poniženje države, na šta se obavezao zakletvom kada je postao ministar.

Gradonačelnik Banja Luke, četnik-početnik sa viškom kompleksa i manjkom inteligencije Draško Stanivuković izvrijeđao je Crnu Goru kao niko od kada je nova vlast formirana početkom decembra.

Stanivuković je na jednom intimnom sastanku sa domaćim izdajnicima, istovario iz sebe pozamašnu količinu verbalnih fekalija kada je poručio da “Crnogorac kao nacija mislim da je to izmišljeno”.

Na te njegove riječi predstavnici vlasti nijesu reagovali osim poslanika Demokrata Danila Šaranovića koji se, poput njegove partije, na sve to osvrnuo blijedo, odnosno pasivno.

Stanivuković je, podsjećamo, imao zabranu ulaska u Crnu Goru do ovog ljeta kada je tu zabranu ukinuo ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović poznat po nadimku “ŽELJAN SVEGA”.

Stanivukoviću je, stoji u obrazloženju u avgustu 2020. godine, uskraćen boravak u Crnoj Gori jer je ustanovljeno da ne boravi “turistički”, već da je učestvovao na skupu koji “nije prijavljen policiji i suprotan je naredbi NKT CRNE GORE donijetoj u cilju sprječavanja koronavirusa”.

Četnik-početnik sa viškom kompleksa i čeničkih hormona, je prije godinu dana učestvovao u litijama koje su organizovane neposredno pred opšte izbore u Crnoj Gori, a policija mu je nakon privođenja u policijsku stanicu izdala rješenje da napusti Crnu Goru kroz sat vremena. Tada mu je i zabranjen ulazak u narednih godinu dana, a to rješenje prvostepenog organa u vezi zabrane ulaska u Crnu Goru trebalo je da važi do 29. avgusta ove godine.

Međutim, rješenje je ukinuto krajem juna, čine je Stanivukoviću ponovo omogućen ulazak u Crnu Goru. Rješenje je, prema pisanju N1, ukinulo MUP odnosno Sekulović.

Nakon ove izjave Stanivukovića, sina udžbeničkog primjera ratnog profitera, postavlja se pitanje kako će Sekulović reagovati.

Ukoliko prećuti ovu izjavu vjerovatno će sebi zapečatiti karijeru kako političku tako i advokatsku u Crnoj Gori, a ukoliko nešto učini, što ima i zakonsko pravo, i preduzme mjere pokazaće ozbiljnost i neće dozvoliti poniženje države, na šta se obavezao zakletvom kada je postao ministar. Dakle, pred njim je jednostavna odluka.

Stanivuković i njegov partner – lokalni izdajnik Dajko

Sa druge strane, na društvenim mrežama pojavili su se naslovi u kojima predsjednik Skupštine Aleksa Bečić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović čestitaju pobjedu Stanivukoviću pobjedu na izborima uz poruka da to predstavlja pobjedu “novih vrijednosti”.

Niti Bečić i Abazović juče nijesu se oglašavali o ovoj izjavi, a dok to ne učine njihov stav ostaće takav, a to je da za njih predstavlja nove vrijednosti. Vrijednosti koje negiraju postojanje Crne Gore i Crnogoraca!

D.G.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
17.08.2021-07:27 07:27

Bečić i Abazović izjavu ovog kretenoida ne doživljavaju kao kretenizam jer oni nijesu crnogorci. Kako Ljaljo samo zapišti kad mu neko kritikuje SPC, to je njegovo. A, Dritan je izgubljen u prostoru i vremenu, nešto slično Medu.

Ministar ŽELJAN SVEGA ukinuo zabranu: Da li će Sekulović sačuvati obraz i zabraniti ulazak četniku-početniku Stanivukoviću? – CG Vijesti
17.08.2021-07:42 07:42

[…] Aktuelno […]

Mne
17.08.2021-08:25 08:25

SERGEJ SEKULOVIĆ APOSTOL SPCA….

Mne
17.08.2021-08:26 08:26

SERGEJA NIDJE NEMA POVUKA SE U MISIJU RUPU

Trebjesa
17.08.2021-10:42 10:42

Šta će jado, ionako je samo ministar Rukoljubove familije zadužen da im otrči po burek i cigare, istrese tepih i pepeljaru,usisa kuću,opere suđe, izglanca WC šolju.Jado bio i ostao.

MB_MNE
17.08.2021-11:31 11:31

Splacine iste stanivukovic, becic, abazovic sekulovic…

MB_MNE
17.08.2021-11:32 11:32

Zasto bi reagovali dritan i ovaj sexo rozi? Kad nisu Crnogorci

Lucia
17.08.2021-21:26 21:26

Uživa na medenom mjesecu.