Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

ŠĆEKIĆ BI JOŠ DA VLADA IAKO NEMA NI CENZUS: Da se ispoštuje Lekić i rekonstruiše Vlada, vjerujem da možemo do 2024.

Komentarišući nedavno istraživanje koje je pokazalo da vlada ima 2,8 odsto podrške, Šćekić kaže da su to političke projekcije da se umanji rad Vlade

Ministar zdravlja i potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić saopštio je na današnjoj pres konferenciji da smatra da treba da bude rekonstrukcija ove vlade. On vjeruje da kada sa rekonstruisanom Vladom mogu do 2024. godine u punom kapacitetu.

“S obzirom da već četiri ministra nisu tu… smatramo da treba da bude rekonstrukcija ove Vlade, da pristupe subjekti iz Demokrata i DF-a i da ta rekonstruisana Vlada krene naprijed”, rekao je Šćekić.

Šćekić smatra da bi trebalo da se “ispoštuje Lekić i da Vlada bude rekonstruisana”.

“Obzirom da je prekršen Ustav i da (Miodrag) Lekić nije dobio agreman od strane predsjednika države, lično smatram u ime opozicije da bi trebalo da se ispoštuje gospodin Lekić, da Vlada bude rekonstruisana na ovaj način i predlože se ministri iz političkih subjekata (od 30. avgusta 2020.) a da budući kandidat u ime vlasti bude predsjednički kandidat i na taj ono što je bila nekada nepravda prema njemu… A da u ovom obliku na čelu sa Abazovićem nastavimo sa dogovorima, rekonstrukcijom i u punom kapacitetu nastavimo do 2024. godine. Vjerujem da to možemo”, rekao je Šćekić.

Komentarišući nedavno istraživanje koje je pokazalo da vlada ima 2,8 odsto podrške, Šćekić kaže da su to političke projekcije da se umanji rad Vlade.

“Danas može svako da napiše što hoće. Da smo najgore radili ne bi moglo toliko posto. Ne bih rekao da je tako, druga ispitivanja su pokazala drugačije”, tvrdi Šćekić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve