Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Ministar Sekulović da kaže ko je izdao naređenja da se navijačima zabrani da navijaju za Crnu Goru

''Poručujem ministru Sergeju Sekuloviću i svim njegovim nalogodavcima da pendrekom i suzavcima ne mogu ubiti našu ljubav prema Crnoj Gori''

Pozdravljam borbu navijača koji su probili barikadu i pokazali da je njihova ljubav prema Crnoj Gori jača od bilo koje policijiske sile i zabrane, izjavio je predsjednik Crnogorke kulturne mreže (CKM) Aleksandar Damjanović.

”Još jedan sraman gest crnogorske policije dogodio se u Nikšiću na rukometnoj utakmici Crna Gora i Śeverne Makedonija.

Naime pripadnici policije su pokušali da predstavnicima navijačkih grupa zabrane ulazak u halu i na taj način crnogorsku reprezentaciju uskrate podrške”, navodi Damjanović.

”Pozivam ministra Sergeja Sekulovića da javno kaže ko je naredio da se navijačima zabrani ulazak u dvoranu SC Nikšić i da se crnogorska reprezentacija uskrati za podršku”, dodao je.

”Kada su se dešavale manifestacije u organizaciji Srpske pravoslavne crkve na kojima su se grubo kršile mjere tada nijesu važila epidemiološka pravila.

Podśećanja radi na dočeku patrijarha Porfirija u Podgorici i na ustoličenjima Joanikija i Metodija niko od nadležnih državnih organa nije imao hrabrosti da izda naređenje da se građanima zabrani prisustvo zbog kršenja epidemioloških mjera”, kaže Damjanović.

Dodao je da za njega lično i sve ostale crnogorske patriote ovaj sramni gest nije iznanađenje jer smo više puta imali priliku da se uvjerimo da je na snazi nacionalni inžinjering u režiji Vlade Crne Gore.

”Poručujem ministru Sergeju Sekuloviću i svim njegovim nalogodavcima da pendrekom i suzavcima ne mogu ubiti našu ljubav prema Crnoj Gori”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
flamantes
12.10.2021-00:25 00:25