Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Milutin Đukanović: Sekulović da razriješi rukovodioce policije u Nikšiću

Cilj je, kako kaže, da se u Nikšiću obezbijedi slobodno glasanje, na predstojećim izborima

Poslanik DF-a Milutin Đukanović pozvao ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića razriješi sve rukovodioce policije u Nikšiću.

Đukanović je, na konferenciji za novinare, kazao da Demokratski front ima dokumenata koja pokazuju kako je ekspozitura granične policije u Nikšiću u Banjanima 2013. sprovodila akciju ‘siguran glas’ među službenicima Uprave policije.

– Znači ona logika jedan zaposleni četiri glasa očigledno se pokazala kako funkcioniše na djelu. U saznanjima smo se da se i danas identično radi u Nikšiću i da policija podnosi izvještaje Veselinu Veljoviću. I taj centar za prisluškivanje podnosi izvještaj Veljoviću, kazao je Đukanović na presu.

On je pozvao ministra unutrašnjih poslova da hitno razriješi sve rukovodioce policije u Nikšiću.

– Takođe pod hitno se moraju razriještii svi pomoćnici direktora UP, jer su to tada radili, a isto rade i danas. Mislimo da i ANB treba da se uključi u ovaj proces kako bi se omogućilo da se u NIkšiću građani slobodno izjasnili. Atmosfera je takva da bez obzira na sve, DPS će doživjeti katastrofu na izborima, naveo je Đukanović.

Cilj je, kako kaže, da se u Nikšiću obezbijedi slobodno glasanje, na predstojećim izborima.

– Efikasna akcija MUP-a bi svima stavila do znanja da su se u Crnoj Gori desile demokratske promjene. DF će ispratiti što će uraditi MUP i ANB. Znamo da se i u ostalim državnim organima radi nešto slično, ali očekujemo da konačno institucije omoguće da se građani Nikšića slobodno izjasne na izborima, zaključio je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve