Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Milović: Abazović spreman da izazove haos i rat da bi sačuvao fotelju

Prema njegovim riječima ovo je nezapamćena zloupotreba institucija sistema u izbornom procesu i nadamo se da ćemo zajednički stati na kraj ovome

Kada je Milojko Spajić obavijestio javnost o prljavom planu koji se sprema protiv njega, mislio je upravo na ovo, večerašnji intimni sastanak Dritana Abazovića i šefa SPO Predraga Šukovića, nakon cjelodnevnih pritisaka da se iskoristi SDT u ovoj montiranoj aferi, da bi se Spajić pokušao diskreditovati pred izbore, tvrdi funkcioner PES-a Andrej Milović.

Prema njegovim riječima ovo je nezapamćena zloupotreba institucija sistema u izbornom procesu i nadamo se da ćemo zajednički stati na kraj ovome.

“Jedan čovjek, sa tri poslanika, spreman je da izazove haos i rat, samo da bi sačuvao fotelju koja mu izmiče”, napisao je Milović na Twitteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tito
08.06.2023-01:24 01:24

Pravi alibi za hapsenje Spajkija, kao DF za Mila Bozovica. Spajicu lopurdo.

COL
08.06.2023-10:29 10:29

Vrli borče za pravdu i pravo, za svaki rat potrebne su dvije strane, ako je jedna premijer sa tri poslanika ko je druga strana? Vrli borče za pravdu i pravo nijeste reagovali kad tužilac svakodnevno u potonjoj zbornoj neđelji saslušava poslanike DPSa za događaj od prije desetak petnaest godina i omogućava da ih čereče potplaćeni mediji. Vrli borče za pravdu i pravo što ako se dokaže tačna sumnja da je predizborna kampanja PESa počev od lokalnih preko predśedničkih do ovih tekućih izbora finansirana od prljavih novaca unešenih izvan Crne Gore? Vrli borče za pravdu i pravo što ako se pokaže… Pročitaj više »