Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Milović insinuira: Neidentifikovana osoba namjeravala da oštrim, metalnim vrhom kišobrana povrijedi Milatovića

Milović je kazao da su im u policiji pokazali snimak. Nakon toga je iznio niz insinuacija i naizgled neutemeljenih optužbi

Funkcioner Pokreta Evropa sad Andrej Milović rekao je večeras u emisiji “Načisto” na TV Vijesti da razumije odluku Jakova Milatovića da inauguracije ne bude na Cetinju.

“To što smo on i ja prošli na Cetinju, naše kolege prilikom predsjedničke kampanje, a gledali ste svi onaj linč koji se desio je poruka da možda on i neko od nas nije tamo dobrodošao. Neko misli da je privatizovao Cetinje i da je Cetinje samo njegovo”, rekao je Milović.

On je kazao da su im u policiji pokazali snimak. Nakon toga je iznio niz insinuacija i naizgled neutemeljenih optužbi.

“Još je neidentifikovana osoba koja sa oštrim, metalnim vrhom kišobrana dolazi ispod objekta gdje smo mi ulazili i sa namjerom da fizički povrijedi Jakova Milatovića gađa kišobranom ne ispuštajući ga iz ruke direktno njega u glavu, s tim što ga nije ta osoba povrijedila”, rekao je Milović.

Onda je pojasnio šta je mislio kada je govorio o “kontaminaciji Cetinja”. Milović je rekao da je kompletno društvo kontaminirano podjelama i mržnjom.

“Mislim na sveopštu dekontaminaciju koja se vidi u javnom prostoru i na Cetinju. Sigurno nisam mislio da hemijskim sredstvima idem po Cetinju i prskam ljude. A na taj način je prezentovana moja izjava”, kazao je Milović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
28.04.2023-03:52 03:52

Andrej Milović laze kao pasce….Da je iko i pomislio da gadja JaDova kisobranom ili bilo cime objezbedjenje bi ga rastrglo na licu mjesta..Njegovo ime i slika bi bili u svim medjima i jos bi mu uvalili pokusaj atentata i zatvorsku kaznu..Posto nikakvog gadjanja nije bilo Andrej Milović laze kako je taj bacac ostao nepoznat..

RIR
28.04.2023-11:08 11:08
Reply to  Krsto

“laž je u biću srbina” /pelcovan u srbiji …gori je protiv CG no bilo koji SRB.