Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Milović: Kabinet premijera se služi neistinama, jasno sam naveo da SDT službenim putem traži od ANB-a da dostavi snimak razgovora Miloševića i Adžića

''Glavni specijalni tužilac je javno u TV intervjuu već istakao da mu ANB i drugi organi ne dostavljaju informacije i da je saradnja loša''

Funkcioner Pokreta Evropa sad Andrej Milović reagovao je, nakon što je kabinet premijera Dritana Abazovića saopštio da snimak navodnog kompromitujućeg razgovora između ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića i bivšeg direktora Uprave carina i prihoda Rada Miloševića nikada nije primljen u zgradi Vlade, niti da navodni podaci o takvom razgovoru postoje.

”Kabinet Dritana Abazovića se služi neistinama, jasno sam naveo da SDT službenim putem više mjeseci traži od ANB da dostavi snimak telefonskog razgovora između uhapšenog Rada Miloševića i ministra Filipa Adžića. Glavni specijalni tužilac je javno u TV intervjuu već istakao da mu ANB i drugi organi ne dostavljaju informacije i da je saradnja loša” istakao je Milović.

Naglašava da je saradnja loša od kad je uhapšen Rade Milošević, zbog čega je ekspresno smijenjen cijeli vrh ANB i prekinuto slanje informacija SDT-u.

”Zato je i višestruko osuđivano lice na insistiranje Dritana Abazovića moralo ući u ANB da bi napravilo haos u sistemu i spriječilo da kompromitujući podaci nastave da stižu u SD”, poručio je Milović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve