Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Milović: Abazović neće biti dio nove vlade, politički kraj mu se bliži

''Najnovija u nizu laži Dritana Abazovića da radim po instrukcijama Duška Golubovića, čovjeka sa kojim nikada u životu nisam komunicirao, niti se poznajem, pokazuje stepen dezorjentisanosti i bezizlazne situacije u kojoj se Abazović nalazi'', navodi Milović

Laž kod Dritana Abazovića postaje pravilo, a ne izuzetak, ocijenio je funkcioner Pokreta Evropa sad Andrej Milović, rekavši da nije istinita tvrdnja da radi po instrukcijama bivšeg čelnika ANB-a Duška Golubovića.

”Najnovija u nizu laži Dritana Abazovića da radim po instrukcijama Duška Golubovića, čovjeka sa kojim nikada u životu nisam komunicirao, niti se poznajem, pokazuje stepen dezorjentisanosti i bezizlazne situacije u kojoj se Abazović nalazi”, napisao je Milović na Twitteru.

Kako je kazao, svjestan poraza nakon nedeljnih izbora i činjenice da posle svega što je uradio neće biti dio buduće vlade, Abazović se zarobio u mreži svojih laži “u kojoj se bezuspješno koprca”.

”Na sreću po mene, svaka istina mu je ovakva, pa i ta da primam instrukcije od još nekog.  Ohrabrujem ga da sve iznese, s obzirom da je poznat kao čovjek od istine i koji drži riječ, jer nam olakšava situaciju oko toga ko nam ne može biti partner u budućoj vladi.  Politički kraj mu se bliži, a fotelja izmiče – hrabro laže, a sitno broji”, zaključio je Milović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
09.06.2023-08:40 08:40

Nijeste daleko utekli jedan od drugoga. Ne tako davno ovo čeljade su svi kolege advokati izbjegavali sresti i na ulici a ako su iznebuha i sreli ga obavezno su sa dva prsta zatvarali nos. Grdno vrijeme vas je obojicu na površinu izbačilo no nećete dugo, opet će te potonuti tamo odakle ste i izronili.