Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Milošević: Nema Crna Gora problem sa ustašlukom, nego sa povampirenim četništvom čiji je Mićović eksponent

Kako je naveo, Mićoviću je malo što se država i Crnogorci svakodnevno ponižavaju ovakvim ugovorom sa crkvom Srbije, nego mu je sad još palo na pamet da ruši mauzolej na Lovćenu

Ko šta radi, poglavar crkve Srbije koji bi trebao da miri, nastavlja da zavađa duboko podijeljeni narod u Crnoj Gori, ocijenio je predsjednik Socijaldemokrata Prijestonice, Dejan Milošević.

Kako je naveo, Mićoviću je malo što se država i Crnogorci svakodnevno ponižavaju ovakvim ugovorom sa crkvom Srbije, nego mu je sad još palo na pamet da ruši mauzolej na Lovćenu.

“On toliko daleko ide da crnogorske suvereniste, ljude koji nikoga ne mrze, već samo brane sebe i svoje, naziva “ustašama”. Ne, gospodine Mićoviću, nema Crna Gora problem sa ustašlukom, već sa povampirenim četništvom čiji ste upravo Vi eksponent”, kazao je Milošević.

On je je Zato Vas, dodaje Miloševič, kao poglavara vjerske zajednice kojoj ne pripadam, molim da već jednom sa tim prestanete.

“Znamo da nas ne volite, to Vam ni ne tražimo, ali tražimo od Vas da nas poštujete kao ljude koji dijele sa Vama ovu zemlju i da nam, ovom i sličnim idejama, ne gurate prst u oko. Dosta se Crna Gora dijelila, dajte da se sad malo sabiramo. Da je sreće ovo biste rekli Vi meni, a ne ja vama”, zaključio je Milošević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve