Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Miljanić: Cilj koalicije ”Prava stvar, Jedinstveni za Budvu – Dragana Mitrović” je da obezbijedimo modernu i funkcionalnu gradsku uslugu za sve građane

Miljanić je najavila da će se, slijedeći savremene ekološke trendove, osnovati Javno gradsko saobraćajno preduzeće sa autobusima na električni pogon

Kandidatkinja za odbornicu liste “PRAVA STVAR, Koalicija Jedinstveni za Budvu – Dragana Mitrović” Maja Miljanić poručila je danas da Budvu treba da predstavljaju ljudi koji prepoznaju potrebe svojih sugrađana i koji su sposobni da ih usklade sa savremenim razvojom grada.

“Cilj koalicije ”Prava stvar, Koalicija Jedinstveni za Budvu – Dragana Mitrović” je da obezbijedimo modernu i funkcionalnu gradsku uslugu za sve građane. U te svrhe izgradićemo četiri javne garaže, u centru grada, Pržnom, naselju Rozino i Petrovcu”, kazala ja Miljanić.

Osim toga, ona je najavila da će se, slijedeći savremene ekološke trendove, osnovati Javno gradsko saobraćajno preduzeće sa autobusima na električni pogon.

“Građani Budve konačno će biti u prilici da koriste povoljniji režim cijena parking usluga. Mijenjamo Budvu nabolje, ljudski, solidarno i dostojanstveno – jedinstveni za pravu stvar”, zaključila je Miljanić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve