Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović: Vlada ulaže maksimalne napore da pomogne i građanima i privredi

Ovo je, kaže, posebno izraženo u Crnoj Gori, gdje ni u redovnim vremenima uslovi za poslovanje i rad nijesu bili adekvatni

Danas, kada proslavljamo 1. maj, 135 godina nakon radničkih protesta u Čikagu, svijet je suočen sa novim izazovima i najvećim padom ekonomije do sada, poručuje ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.

Ovo je, kaže, posebno izraženo u Crnoj Gori, gdje ni u redovnim vremenima uslovi za poslovanje i rad nijesu bili adekvatni.

“U godini socijalne pravde, Vlada ulaže maksimalne napore da pomogne i građanima i privredi i tako koliko toliko sačuva životni standard i obezbijedi dostojanstven rad. Ovome u prilog govore paketi podrške koje je Vlada usvojila za pomoć građanima i privredi.

Zalažem se za otvoren, dobronamjeran i konstruktivan dijalog između poslodavaca i radnika. Sa željom da zajedno nastavimo da gradimo pravednu i ekonomski snažnu Crnu Goru, svim građankama i građanima čestitam Praznik rada, 1. maj”, napisao je Milatović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
01.05.2021-19:31 19:31

Milatović: dosao od cetnika DODIKA sa porukom koju mu ja dao Vlada ulaži maksimalne napore da pomogne Srpskim građanima i privredi!