Srijeda, 24 Jula, 2024
Rubrika:

Milatović: Poruke su jako ohrabrujuće i mislim da ćemo dobiti pozitivan IBAR na međuvladinoj konferenciji

''Čuo sam ohrabrujuće poruke i smatram da u narednom periodu još odgovornije i profesionalnije u samoj Crnoj Gori moramo da idemo dalje ka punopravnom članstvu Crnoj Gore u EU 2028. godine'', poručio je predsjednik države

Predsjednika Crne Gore Jakov Milatović nakon drugog dana Mirovnog samita za Ukrajinu kazao je da je imao brojne susrete sa šefovima država ili vlada, skoro svih zemalja članica Evropske unije, kao i sa gospođom Fon der Lajen i sa predsjednikom Evropskog savjeta Mišelom.

“Poruke su jako ohrabrujuće i mislim da ćemo dobiti pozitivan IBAR na međuvladinoj konferenciji koja će se najvjerovatnije desiti u okviru belgijskog predsjedavanja do kraja juna, što će omogućiti Crnoj Gori da počne zatvaranje preostalog dijela pregovaračkih poglavlja, kazao je Milatović.

Dodaje da misli da su to dobre vijesti.

“Čuo sam ohrabrujuće poruke i smatram da u narednom periodu još odgovornije i profesionalnije u samoj Crnoj Gori moramo da idemo dalje ka punopravnom članstvu Crnoj Gore u EU 2028. godine“, poručio je predsjednik države.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve