Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović: Obećao sam da ćemo uspjeti i uspjeli smo

Zahvalio je svim listama koje su ga podržale

Obećao sam da ćemo uspjeti i uspjeli smo, kazao je u prvom obraćanju nakon izbora kandidat Evrope sad Jakov Milatović koji je ušao u drugi krug predsjedničkih izbora.

“Ovo je pobjeda svih onih koji su nosili baklju slobode, koji su tokom 30 godina trpjeli nepravdu, ovo je pobjeda naše Crne Gore”, kazao je Milatović.

Zahvalio je svim listama koje su ga podržale.

“Napravili smo presudan korak ka 2. aprilu, đe ćemo ovu pobjedu da zapečatimo, jer ovo je pobjeda cijele CG”, kazao je on.

Kako dodaje, prevalili su veliki put od kad su bili ministri.

“Nakon što smo prvu put vratili ljudima nadu i dostojanstvo, politički se etablirali na izborima prošle godine, sada ćemo sa svim slobodnim građanima doći do velike pobjede”, poručio je Milatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Neko tamo
19.03.2023-22:56 22:56

Pametna stvar Srbija maknuti mandica da prvo dritan rusio Crnu Goru a Milatovic dokrajcio
I ovo je bilo isplanirano
Evropa sad je picoustijev projekat

BobZeković
20.03.2023-04:17 04:17

Nije tačno Milatoviću da je “ovo pobjeda cijele Crne Gore”. Nešto žestoko prljavo stoji iza tebe i lansiralo tebe i tvoje društvo da uništavate Crnu Goru..Čovjek kojem nije ništa da ubije 10 ili više ljudi da bi glupi, zli pop zavladao Crnom Goromne zaslužuje da obavlja drćavničke fuknkije u Crnoj Gori. Tvoji ekonomski potezi dok si bio u vladi Srbopopoljuba Krivokapića su bili čista diverzija!

COL
20.03.2023-14:19 14:19

Jakov će pobijediti dan ranije, u subotu…