Utorak, 23 Jula, 2024
Rubrika:

Milatović na Samitu Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi

Proces saradnje u Jugoistočnoj Evropi je najobuhvatniji regionalni okvir saradnje osnovan sa ciljem promovisanja i jačanja dobrosusjedskih odnosa, dijaloga, političke, bezbjednosne i ekonomske saradnje između zemalja jugoistočne Evrope

Predsjednik države Jakov Milatović otputovaće sjutra u Skoplje, gdje će na poziv predsjednice Sjeverne Makedonije Gordane Siljanovske-Davkove, učestvovati na Samitu šefova država i vlada u okviru Samita Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi (SEECP).

Tom prilikom, on će učestvovati na plenarnoj sjednici, tokom koje će biti razmatran izbor generalnog sekretara Savjeta za regionalnu saradnju. Takođe, na marginama Samita planiran je i bilateralni sastanak predsjednika Milatovića sa predsjednicom Sjeverne Makedonije Gordanom Siljanovskom-Davkovom.

Proces saradnje u Jugoistočnoj Evropi je najobuhvatniji regionalni okvir saradnje osnovan sa ciljem promovisanja i jačanja dobrosusjedskih odnosa, dijaloga, političke, bezbjednosne i ekonomske saradnje između zemalja jugoistočne Evrope.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve