Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović i Mandić razgovarali večeras o budućoj saradnji?

Pozivajući se na svoje  izvore, Dan navodi  da će DF pružiti punu podršku protivkandidatu Mila Đukanovića, posebno tokom izbornog dana, angažovanjem kompletne partijske infrastrukture

U jednom restoranu u Zeti noćas su se na neformalnom sastanku sastali lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knezević sa liderima Pokreta Evropa sad Jakovom Milatovićem, Andrejem Milovićem i Borisom Pejovićem, javlja portal Dan.

Pozivajući se na svoje  izvore, Dan navodi  da će DF pružiti punu podršku protivkandidatu Mila Đukanovića, posebno tokom izbornog dana, angažovanjem kompletne partijske infrastrukture

Prema saznanjima ovog portala tema večerašnjeg  sastanka bila je operativna i politička podrška Jakovu Milatoviću u drugom krugu predsjedničkih izbora 2. aprila.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Suljko
23.03.2023-00:00 00:00

Vjerujte isti su -Milatovic se pitat nece nista ima Stare vukove da pita za sve -Mandica Becica. Abazovica ! Tako ce i koaliciju napravit 11 juna ! Evo nama ponovo okupacije i zagrljaja sa Srbijom ! Vucic oce More a plijen Lak !

COL
23.03.2023-07:55 07:55

Ma nema veze što je pola vrha PESa pod krivičnom istragom za prevare, pljačku i razna druga nepočinstva, potrebno je slomiti stožer nezavisne Crne Gore da raja i bagra crnogorska nikad više i ne pomisli na svoju nezavisnu i građansku domovinu, a kako bi vučićeva i prletova elita stvorili pravoslavnu džamahiriju i rusku guberniju. Ma nema veze što su ih Jaki i Spajki nazivali svakojakim imenima i što su im urnisali stranku, ocrnili ih pred čitavim svijetom, što ih i sad ponižavaju, spuštit će i gaće do koljena samo da se ostvari vučićev i prletov naum. Ma nema veze što… Pročitaj više »

tivat
23.03.2023-11:05 11:05

Neka lijepo i drugacijne ne mogu nego da se uortace.Jer kad smo vidjeli da jedna odvratna hijena moze sama udavit lava,jedino im se mozda moze posrecit zajedno da ga udave.odvratne hijene.