Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović: Građani su mi ukazali povjerenje da budem gradonačelnik

Kao čovjek od riječi, kojem su građani Podgorice ukazali povjerenje da bude gradonačelnik, nadam se da će se u što kraćem roku stvoriti pretpostavke da se konstituiše gradska vlast u skladu sa izbornom voljom građana, kako bi otpočeli novu etapu razvoja našeg glavnog grada

Zamjenik predsjednika pokreta Evropa sad Jakov Milatović opet se osvrnuo na proces konstituisanje nove gradske vlasti u Podgorici.

To je, poručio je on, važno kako bi počela nova etapa razvoja Podgorice.

“Kao čovjek od riječi, kojem su građani Podgorice ukazali povjerenje da bude gradonačelnik, nadam se da će se u što kraćem roku stvoriti pretpostavke da se konstituiše gradska vlast u skladu sa izbornom voljom građana, kako bi otpočeli novu etapu razvoja našeg glavnog grada”, istakao je on.

Podsjetimo, nove gradske vlasti u Podgorici, ni tri mjeseca nakon izbora, nema, i to jer se čeka na uspostavljanje funkcionalnog Ustavnog suda. Ta institucija treba da razmatra ustavne žalbe koje su podnijete povodom izbornog procesa.

Sa druge strane, uspostavljanje nove vlasti već su dogovorili predstavnici pokreta Evropa sad, Demokratskog fronta, Demokrata i URE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
28.01.2023-17:22 17:22

…koliko ja znam “matematiku” nijesu ti dali gradjani povjerenje NEGO koalicija poslije izbora – Ti si ispred tvoje partije dobio drugu brojku -nemoj da manipulises “seljoberu “…

Mahmut
28.01.2023-17:42 17:42

Ti si dobijo 20% Vukovic 44% mozda u procentima ne znas racunat sta je vece no kad dobijemo Ustavni sud on ce odlucit ko je pobjednik i DF ti nece dat njihov dijo % tako da se ne izuvas prije praga !!

Tara
28.01.2023-17:49 17:49

Pobijedio Cetnik sad..br 1 sa20%-cetnik 2-i cetnik 3..kad se sve sabere dobili su vise od Vukovica..to je istina..sad moras cekati Ustavni sud..Capito..a ne silom..kao sto umijes!