Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Ministri u Vladi: Abazović da podnese ostavku u Vladi koju ruši

Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović je u ime aktuelnih ministara pozvao potpresjednika Vlade Dritana Abzovića da podnese ostavku jer smatraju da bi to bilo etički

Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović je u ime aktuelnih ministara pozvao potpresjednika Vlade Dritana Abzovića da podnese ostavku jer smatraju da bi to bilo etički.

“Imajući u vidu da je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović  podnio inicijativu za rušenje Vlade sa onima koji su odgovorni za moralno i ekonomsko posrnuće Crne Gore, o čemu je i sam bezbroj puta govorio, smatramo da je etički da podnese ostavku u Vladi koju ruši”, saopštio je Milatović na Tviteru i potpisao  sa “ministri u Vladi CG”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
19.01.2022-14:46 14:46

Aj ti odakle si se dovuka nemas srece u CG  bez ikakvog konkursa si usao u MED MEDENI pokra si sve sto si moga sapama dovatit bjezi dok ti ne udju u trg nece te izvuc niko -kaznu od boga mora svako platit za svo zlo koje se nacine CG !!CRNA GORA JE BOZJA MILJENICA!!

Albanac
19.01.2022-15:44 15:44

Srpska Vlado CUNAMIIII CUNAMIII ABAZOVICU DO NEBA TI HVALA SPASIO SI CRNU GORU OD POSASTI KOJU TRPI 1 GODINU OD LOPOVA I LAZOVA!