Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Milanović: Crna Gora je talac nezainteresovanosti Evrope

Milanović je kazao da ništa ne stoji na putu Crne gore i Evropske unije

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović upitan da li je današnji susret sa crnogorskim predsjednikom poruka zvaničnom Beogradu, kazao je da jeste.

”Naravno da je to poruka Beogradu. To je sasvim jasno”, kazao je Milanović na zajedničkoj pres konferenciji sa Predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.

On je kazao da podržava Crnu Goru na putu ka EU.

”Crna Gora je trenutno talac nezaintresovanosti i zgrčenosti evropske politike. Ko god bude na vlasti sledeće godine, treba da zna jasan stav hrvatske vlasti”, kazao je Milanović.

On je istakao da se treba baviti samim sobom i da je svako treći višak.

”I Beograd je tu višak, i to iz niza razloga, i to otvoreno kažem. I Moskva kao i Brisel, u onoj mjeri u kojoj želite biti članica EU”, kazao je Milanović, ističući da je Crna Gora pregovovore privela kraju.

On je kazao da ništa ne stoji na putu Crne gore i Evropske unije. Ističe da su za manje od godinu biti izbori u Francuskoj, ali smatra da se tu neće promijeniti ništa. Kao ni kada je u pitanju dolazak novog njemačkog kancelara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Primavera
16.09.2021-22:41 22:41

Bravo Zoki! Jasno i glasno ! Dobro je reko da izjava Irineja da su srbi u cg ugroženi kao u ndh, je situacija kad “samo šake mogu lejeti” i da je gori od Miloševića. Eto tako !