Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Milačić: Zloupotrebljavate žrtve Srebrenice; Ibrahimović: Nemojte štititi ubice djece

U Skupštini je ponovo otvorena tema o Srebrenici, u okviru pitanja ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede

U Skupštini je ponovo otvorena tema o Srebrenici, u okviru pitanja ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

“Zloupotrebljavate žrtve Srebrenice da biste prikrili kriminal”, rekao je Marko Milačić iz Prave Crne Gore.

“Ja razumijem nervozu, znaju da se istina ne može sakriti. Razumijem nervozu nove vlasti. Zar je toliko teško reći, da u krivu smo bili, desio se zločin u Srebrebici. Ovo što čujemo iz ovog parlamenta, nažalost danas smo čuli i iz Vlade, da ostaju pri tome da ostane ministar Leposavić, nije dobar put, ne možemo se inatiti sa istinom. Onaj koji se svađa sa istinom uvijek će biti poražen. Zar je toliko teško priznati ono što cijeli svijet zna? Desio se genocid u Srebrenici. Stradali su nedužni ljudi. Zbog čega? Zbog nacionalfašističke ideologije”, kazao je poslanik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović.

Vašeg partnera koalicionog, nadovezao se na to Milačić.

“Zbog njegove ideologije, a ne moje i Leposavićeve. To je problem”, govorio je Milačić.

“Nemojte štititi ubice djece, i vi i ja imamo djecu, vi štitite monstrume koji su čak ubili dijete od nepunih godinu. Ovdje ne prozivamo jedan narod, no monstrume, zar je toliko teško, pružimo ruku jedni drugima, okrenimo se civilizacijskim vrijednostima”, kazao je Ibrahimović.

“Zločini su rađeni sa svake strane, ubijana su djeca sa svake strane, ne možemo favorizovati nikoga”, rekao je na to potpredsjednik Skupštine Strahinja Bulajić.

“Žrtva je žrtva”, rekao je Bulajić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Samir
29.03.2021-18:08 18:08

Tebe da se pruzi ruka CETNICE ZLIKOVACKI vidjeli kako si pozdravijo gradjane na CETINJE aj podji u Gusinje pa pozdravi gradjane sa uzdignutom rukom sa tri prsta da ih pozdravis kao na CETINJE To samo mozete vi i niko vise na svijet !!