Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Milačić smijenio Dajkovića

Milačić je upoznao predsjedništvo o imenovanju Željka Savovića, diplomiranog ekonomiste, za političkog direktora Prave Crne Gore

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milaćić razriješio je Vladislava Dajkovića sa funkcije Generalnog sekretara i funkcije predsjednika inicijativnog gradskog odbora –  a zbog „nepremostivog gubitka profesionalnog i ličnog povjerenja“, saopšteno je iz Prave Crne Gore. Milačić je upoznao predsjedništvo o imenovanju Željka Savovića, diplomiranog ekonomiste, za političkog direktora Prave Crne Gore.

Dajković i Milačić

Na sjednici predsjedništva Prave Crne Gore,  članovi predsjedništva najoštrije su osudili nedavno hapšenje predstavnika Prave Crne Gore, što je, kako ističu, čin brutalnog gušenja slobode govora, kritičke misli i slobode, na na nedavnom protestu zbog najnovijih afera u pravosuđu kao sve zavisnijem organu vlasti u Crnoj Gori.

“Svakodnevni kontakti sa novim ljudima koji podržavaju Pravu Crnu Goru, značajan su pokazatelj, ne samo kvantitativnog rasta partije, već stvaranja jedne nove snage, koja će u godinama koje su pred nama znati da preuzme odgovornost za svoje riječi i djela. Snage, koja će znati da cijeni i štiti slobodnog čovjeka i da ga postavi kao stub uspješne države”, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

Kako su naveli, svjesni nužnosti saradnje sa svima koji su dobronamjerni, bez obzira na razlike u viziji i pristupu, potrebno je uputiti poziv svim kolegama iz opozicije na slogu i saradnju, bar na nivou osnovnih principa, radi uspješnije borbe protiv istog neprijatelja.

“Prava Crna Gora je voljna da sarađuje sa svakim kod koga prepozna dobru namjeru i sa kim dijeli minimum zajedničkih vrijednosti, ali se neće ustručavati ni od bratske, prijateljske, dobronamjerne kritike kada je to za opšte dobro. Politika Prave Crne Gore, u svakom slučaju, neće isključivo biti politika razmjene saopštenja i akcija i reakcija na dnevno-političkoj bazi, već principijelnog odnosa prema vrijednostima i idealima koje baštini, svakodnevnog kontakta sa građanima i pronalaženju rješenja za njihove probleme, jer brigu o narodu neće voditi samo riječju i jezikom, nego djelom i istinom”, poručuju iz Milačićeve partije.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BERANE
18.10.2020-18:34 18:34

MILACIC I DAJKOVIC su srbijanski KUKURUZI