Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Milačić: Podržaćemo skraćenje mandata Skupštini

Prema njegovim riječima, glasanje o skraćenju mandata Skupštini biće najbolji pokazatelj ko je ko u parlamentarnoj većini

Prava Crna Gora glasaće za skraćenje mandata Skupštini Crne Gore jer je to jedini način da se spriječi prekrajanje izborne volje građana koje je u toku, u režiji kolega iz URE i SNP-a, saopštio je predsjednik te partije Marko Milačić.

“U trenutku kada je – od potpisivanja Memoranduma pa sve do danas – na sceni najgrublje gaženje 30. avgusta, jedini ustavan, zakont, pravedan i pošten izlaz iz ovog izdajničkog procesa koji je već izveo narod na ulice jeste vraćanje mandata građanima Crne Gore”, ocijenio je Milačić.

Prema njegovim riječima, glasanje o skraćenju mandata Skupštini biće “najbolji pokazatelj ko je ko u parlamentarnoj većini”.

“Oni koji u okvirima aktuelne parlamentarne većine budu glasali protiv skraćenja mandata jasno će staviti građanima do znanja da im je jedini cilj prekrajanje izborne volje mimo i protiv naroda”, dodao je Milačić.

Nema dileme da su prijevremeni izbori, kako je ocijenio Milačić,  “jedini pošten izlaz iz ove krize i moralna odgovornost prema građanima koji su proslavili pobjedu i prvu demokratsku smjenu režima”.

“Ovo je poslednja šansa kolegama iz zvanične parlamentarne većine kako URE i SNP-a, tako i drugih koji podržavaju politiku rušenja Vlade, da sačuvaju minimum moralne odgovornosti prema građanima i da putem izbora, a ne korupcije i izdaje dođu u poziciju da pregovaraju o parlamentarnoj većini, Vladi i drugim obavezama prema građanima”, istakao je Milačić.

Ukoliko ne bi došlo do ovog scenarija Milačić je najavio je sljedeće.

“Prava Crna Gora će posvećeno i beskompromisno biti sa narodom na ulicama i trgovima Crne Gore, bez ijednog trenutka odmora do samog kraja izdajničke nove većine koja se pakuje ovom narodu”, zaključio je Milačić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetnik
20.01.2022-22:37 22:37

Nedajte mu vise u skupstinu da udje vise ce vam USI sacuvao da auto sirenu upalite nego njegov piskavi glas slusat sami vidite ka prica sva sala se isprazni!!

Nikol
21.01.2022-06:24 06:24

Neka te ROGONJO…..prica se da je jedna za produzenje, a ne za skracenje :))))))