Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mikić: Stijović nikad ne bi bio ministar da nije bilo Abazovića

,,Žao nam je Stijovića koji se vezao za svoju fotelju''

Od povratka DPS na vlast nema ništa i to je jasno kao dan. Djeluje tragikomično kada pojedini ministri građane straše sa povratkom DPS, a ustvari samo brane svoju fotelju, kao da im život od nje zavisi. Razlika između URE i Stijovića je ta što mi imamo kapaciteta da odvedemo Crnu Goru u Evropsku uniju. Dali smo Vam šansu, ali je očigledno da nas ne možete pratiti na putu ka EU, saopštio je izvršni direktor URE Zoran Mikić u reagovanju na saopštenje ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Stijovića.

Mikić je u saopštenju upitao Stijovića gdje je bio do 30. avgusta da se sa mjesta opozicije bori za zemlju bez kriminala i korupcije i za rijeke bez malih hidroelektrana, napominjući ga da nije bilo širine URE i Abazovića on nikada u životu ne bi imalo priliku da bude ministar.

“Ministre Stijoviću, kada govorite o etici, trebalo bi da razmislite da li je poslije septembarskih događaja, po nalogu premijera, bilo etički tajno razgovarati sa manjinskim partijama o izbacivanju Abazovića i pojedinih ministara iz Vlade? Iznenađuju od Vas ovakvi navodi jer upravo ste vi uvijek tražili „zaklon“ kod potpredsjednika Vlade od svih bolesti koje je ova Vlada imala – nepotizma, populizma i dvorskih igara, koje su joj na kraju došle glave. Ministre Stijoviću, na etičkim idealima Abazovića DPS je doživio konačan poraz nakon 30 godina, a Vi ste postali ministar. Ne skrećite to sa uma. Ministre Stijoviću, nije Abazović odustao od borbe za bolju, pomireniju i snažniju Crnu Goru, nego ga Vi očigledno u tome ne možete pratiti. Ne ljutite se na nas što Vi kaskate u mjestu. Mi nemamo vremena za čekanje. Odosmo u EU“, zaključio je Mikić

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve