Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijović: Sadašnji i budući gradonačelnik unio kosmopolitski duh u ovaj grad i zato, nastavljamo dalje

Ističući da se Podgorica u posljednje četiri godine znatno promijenila, Mijović je poručio da je sadašnji i budući gradonačelnik unio kosmopolitski duh u ovaj grad

Pokret „Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković“ okupio je različite strukture koje obuhvataju političke partije, građanske pokrete i inicijative, kao i veliki broj nezavisnih intelektualaca i pojedinaca dokazanih u oblasti kulture, sporta, umjetnosti, nauke, kao i sve ljude koji vole Podgoricu i spremni su da rade u njenom najboljem interesu. Dio Pokreta je i građanski aktivista sa fokusom na kompleksne društvene probleme – ekspert za teme zavisnosti, sa posebnim rezultatima u oblasti borbe protiv zloupotrebe psihoaktivnih supstanci, osnivač organizacije „4 LIFE“, Saša Mijović.

Ističući da se Podgorica u posljednje četiri godine znatno promijenila, Mijović je poručio da je sadašnji i budući gradonačelnik unio kosmopolitski duh u ovaj grad.

„U svakom dijelu grada osjećate tu energiju, pozitivne vibracije, na svakom koraku vidite nešto od onoga što je urađeno – igrališta, buldevari, mostovi, poligoni. Sve to svjedoči o tome koliko je Vuković, zajedno sa svojim timom, bio posvećen razvoju ovog grada. Zahvaljujući tome, Podgorica dobija evrospki i svjetski duh i postaje moderna evropska metropola“, istakao je Mijović.

On se posebno osvrnuo na značaj izgradnje dječjih igrališta i sportskih terena, u kontesktu podizanja svijesti o važnosti njegovanja zdravih stilova života, kao i pravilnom rastu i razvoju djece i omladine.

„Čast mi je i zadovoljstvo što sam u timu ljudi koji su se ostvarli u svojim profesijama i koji mogu da daju svoj puni doprinos da ovaj grad bude još bolji. Podgorica i Crna Gora nemaju alternativu, a Ivan Vuković nema konkurenciju“, zaključio je Mijović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve