Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijović: Podstrek da nastavimo još jače da se borimo za našu jedinu državu Crnu Goru

''Ovo nam je dodatni motiv i podstrek da nastavimo još jače da se borimo za naše programske ciljeve i za našu jedinu državu Crnu Goru''

Predsjednik GP Nova ljevica Saša Mijović i kandidat za odbornika na listi Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković, zahvalio je građankama i građanima, prijateljicama i prijateljima, na podršci koju su im pružali i pružate.

“GP Nova ljevica je od izbora 2018. godine do danas u Podgorici porasla za nešto više od 120 odsto. Sa 750 glasova 2018. godine, došli smo na 1720”, rekao je Mijović.

To, poručuje, pokazuje da “naš rad, zalaganje za Crnu Goru i borbu za ostarivanje naših programskih ciljeva cijenite i vrednujete”.

“Ovo nam je dodatni motiv i podstrek da nastavimo još jače da se borimo za naše programske ciljeve i za našu jedinu državu Crnu Goru. Živjeli i neka nam je vječna Crna Gora”, poručio je Mijović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
25.10.2022-08:41 08:41

NOVA LJEVICA, SAŠE MIJOVIĆA,, partija čistih, pametnih, odlucnih i skromnih ličnosti, posvećenih Crnoj Gori, njenoj budućnosti, napretku i opstanku cRNOGORKI I CRNOGORACA, I SVIH GRAĐANA CRNE GORE.. Uspjeh koji postižu je rezultat nevjerovatnog entuzijazma i posvećenosti u očuvanju PRAVA NA ČAST, SLOBODU IDOSTOJANSTVO CRNOGORACA I CRNOGORKI, I SVIH GRAĐANA CRNE GORE. ISKRENOST, DOSLEDNOST, POŠTENJE, OGROMAN TRUD I SPOSOBNOST DONOSIĆE IM SVE VEĆE POVJERENJE GRAĐANA C RNE GORE.!