Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mi možemo: Problemi Cetinja su brojni a rješenja nedostaju

U razgovoru sa građanima koji su ukazali na brojne probleme sa kojima se susrijeću došlo je niza konkretnih prijedloga koji će biti implementirani čim naša koalicija nakon 11. juna bude konstituent vlasti

Poslanički kandidati sa liste “Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru” posjetili su prijestonicu Cetinje. U razgovoru sa građanima koji su ukazali na brojne probleme sa kojima se susrijeću došlo je niza konkretnih prijedloga koji će biti implementirani čim naša koalicija nakon 11. juna bude konstituent vlasti.

“Aktivno ćemo raditi na pronalaženju sistemskih rješenja za probleme nezaposlenosti, odlaska mladih, ali i za stvaranje posebnog ambijenta za lica sa posebnim potrebama. Osluškujuću potrebe Cetinja stvotićemo ambijent da se iz njega ne odlazi, već da se Cetinju vraćaju ljudi, jer ono to i zaslužuje”, poručili su iz tog pokreta.

Takođe, ističu da je, uočen problem neadekvatne zaštite kulturnih dobara.

“To je tematika kojoj ćemo pristupiti s posebnom pažnjom, jer su istorija i duh Cetinja utkani u temelje crnogorske državnosti. Cetinje je nepravedno decenijama zapostavljano, zato je trenutak da se upravo na ovim izborima to i promijeni”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rade
02.06.2023-20:42 20:42

Glas za ove ljude je glas za spas crne gore od svetosavske horde i njihovih lakeja.