Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mi možemo: Još jedan pucanj u prazno bivšeg DF-a

Kako su kazali, opet su u opticaju ''pomiriteljske'' poruke iza kojih se krije pokušaj revizije istorije.

Bivša poslanica bivšeg Demokratskog fronta iz odavno raspuštene Skupštine Crne Gore, pokušala je još jednim prizemnim napadom na temelje pravnog poretka da pokvari najljepši praznik građanima naše države. Umjesto svojih stranačkih i koalicionih kolega koji su ideje o potrebi izmjene državnih simbola odavno potrošili, oglasila se poslanica koja je u Skupštini Crne Gore svojevremeno prijetila formiranjem paravojnih jedinica, saopšteno je iz Građanskog pokreta Mi možemo.

Kako su kazali, opet su u opticaju “pomiriteljske” poruke iza kojih se krije pokušaj revizije istorije.

“Nova politička “elita”, pristupajući površno i demagoški skoro svemu o čemu govori, demonstrira nesposobnost i neznanje o Crnoj Gori i njenom viševjekovnom trajanju”, smatraju iz GP Mi možemo.

Opet se, ocjenjuju, pokazalo da potreba osvajanja dvije trećine poslaničkih mjesta, koja se čuje iz redova prosrpskih stranaka, ima za cilj jedino potrebu izmjene Ustava i promjene simbola našeg državnog identiteta.

“O pomirenju govore oni koji su učinili sve da, služeći tužim interesima, posvađaju i obesmisle građansku Crnu Goru. Naravno, u pitanju je još jedan pucanj u prazno onih koji čak i u danima nestajanja svoje dugogodišnje koalicije, demonstriraju neskrivenu odioznost prema državi u kojoj žive i od nje primaju pozamašne apanaže”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tako je
23.05.2023-11:22 11:22

Crna gora nema vise vremena za besmislene diskusije koje front uporno potencira, mi mozemo je pokret sa odlicnim programom,prije svega reformskim,moramo djelima da im pokazemo kako izgleda Crna Gora za koju smo glasali 2006te a koju nam funkcioneri vlasti nisu obezbijedili do sad