Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević zove Krivokapića na TV duel: Više neću tolerisati ove lažavine i prevare

Tek nakon mog javnog saopštenja u subotu ujutru, da me premijer nije pozvao na sastanak, i nakon obavljenih razgovora sa Milanom i Andrijom, u subotu u 13:30 nakon poziva sa nepoznatog broja (na koje se ja tradicionalno ne javljam) dobio sam poruku od sekretarice Krivokapića da se čujemo oko sastanka. Vjerovatno je na tim sastancima bilo riječi i o meni, pa je Krivokapić naknadno shvatio da je napravio grešku, rekao je Medojević

Ako stalno govoriš istinu, ne treba ti dobro pamćenje. A istina je da je sekretarica Krivokapića u petak, na sastanak u subotu, sa liderima DF-a, pozvala Andriju i Milana. Mene nije. I to je sva istina. Krivokapić zna zašto nije sekretarici rekao da mene pozovu. A znam i ja, poručio je lider Pokreta za promjene, Nebojša Medojević. On je javno pozvao Krivokapića na TV duel.

“Tek nakon mog javnog saopštenja u subotu ujutru, da me premijer nije pozvao na sastanak, i nakon obavljenih razgovora sa Milanom i Andrijom, u subotu u 13:30 nakon poziva sa nepoznatog broja (na koje se ja tradicionalno ne javljam) dobio sam poruku od sekretarice Krivokapića da se čujemo oko sastanka. Vjerovatno je na tim sastancima bilo riječi i o meni, pa je Krivokapić naknadno shvatio da je napravio grešku”, navodi Medojević.

Medojevič ističe da što se njega tiče sastanak sa liderima DF-a je već završen i on na njega nije pozvan.

“Ovu naknadnu pamet Krivokapića, razumijem na isti način, kao izostanak poziva, koji je u petak upućen Andriji i Milanu. Nastavak politike ignorisanja uvreda, nepoštovanja prema PzP-u i meni lično, kao lideru parlamentarne stranke bez čijih pet glasova ne bi bio izabran za Premijera”, opominje lider PzP-a.

Dodaje da PzP više neće tolerisati ove petljavine, lažavine, intrige, prevare, ogovaranja iza leđa od strane Krivokapića.

“Od izbora u Nikšiću, Vlada više nije ekspertska, niti nestranačka, već manjinska Vlada Građanskog pokreta URA i Demohrišćanske stranke u osnivanju i PzP će odnos prema zakonskim projektima ove Vlade utvrđivati na osnovu kompatibilnosti sa Programom PzP i DF”, kazao je on.

Neće, kakako najavljuje, glasati za nijedan zakon u Skupštini dok se ne usvoje tužilački zakoni koje su predali u proceduru u Skupštini, uključujući i budžet.

“I ako se usvoje tužilački zakoni, podrška budžetu će zavisiti od toga koliko je ispoštovan program PzP i DF i izborna obećanja biračima. Sastanci sa Krivokapićem su se pokazali besmislenim jer on ne drži riječ niti poštuje PzP ni DF. Sve naše nesuglasice i ogromne razlike spreman sam sa Krivokapićem da razjasnim javno u TV duelu”, zaključuje u sopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
ROZAJAC
21.03.2021-10:22 10:22

Medo srece nema u DRZAVI CG dok god URA – Naduvani balon sluzi samo za rezervu. a vuce vas za usi sta treba i kako treba i dje treba da radite ka u KAMENO DOBA -ROBOVLASNICI! BUDI COVJEK IMAJ SVOJE JA I RECI IM DOSTA VISE !!

Litijas
21.03.2021-12:03 12:03

Krivokapic je jedna velika prevara. On radi protiv naroda u Crnoj Gori.

sanya261
21.03.2021-23:22 23:22

Medo bi trebalo da se primiri i pusti ostale pripadnike koalicije DF da rade u korist naroda, a ne da se svete i rade za sopstvene interese potpuno nekontrolisano kao sto on to radi.