Petak, 27 Januara, 2023
Rubrika:

Medojević: “Zid protiv mafije, a ne albanskog naroda”

On je rekao da je sasvim očekivana "paranoična reakcija raznih struktura u Crnoj Gori" na njegovu izjavu da zbog zaštite bezbjednosti države i građana treba vratiti vojsku na granicu sa Kosovom i Albanijom i izgraditi zaštitni zid

Zid prema Kosovu i Albaniji se ne bi podizao ni zbog albanskog, ni zbog crnogorskog naroda, več isključivo protiv crnogorske i albanske mafije koja je granicu pretvorila u Eldorado za šverc, poručio je jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević.

Nebojša Medojević

On je rekao da je sasvim očekivana “paranoična reakcija raznih struktura u Crnoj Gori” na njegovu izjavu da zbog zaštite bezbjednosti države i građana treba vratiti vojsku na granicu sa Kosovom i Albanijom i izgraditi zaštitni zid.

“Iz moje izjave jasno se vidi da se radi o jednom od mogućih efikasnih rješenja protiv švercerskih bandi u Crnoj Gori i na Kosovu i Albaniji. Ovaj zid se ne bi podizao ni zbog albanskog, ni zbog crnogorskog naroda, već isključivo protiv crnogorske i albanske mafije koja je uz podršku korumpiranih i kriminalizovanih režima u Podgorici, Prištini i Tirani, ovu granicu pretvorila u Eldorado za šverc”, rekao je Medojević.

DF se, kako je rekao, zalaže za efikasne mjere u cilju zaustavljanja šverca i zaštite vitalnih nacionalnih interesa.

“Vraćanje vojske na granicu, modernizacija i primjena savremenih video i satelitskih tehnologija i izgradnja zaštitnog zida biće prepreka samo mafiji. Pošteni narod, građani, preduzetnici, turisti, poljoprivredni proizvođači će se osjećati bezbjednije i više prelaziti granicu koja je bezbjedna i pod kontrolom države, a ne mafije”, tvrdi Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve