Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević zgranut: Krivokapić rekao da bi bolje radio, kada ne bi morao da poštuje zakon

Čovjek je rekao - ja bih mnogo bolje radio ove reforme, kada ne bih morao da poštujem zakon. Smetaju mu zakoni, kazao je Medojević

Na sastanku parlamentarne većine i Zdravka Krivokapića, premijer je rekao da bi mnogo bolje radio reforme, kada ne bi morao da poštuje zakon, rekao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević gostujući na A1 TV.

“Gospodin Krivokapić na zadnjem sastanku  je izrekao jednu rečenicu, ja sam ostao, što bi rekli narodski, zgranut. Čovjek je rekao – ja bih mnogo bolje radio ove reforme, kada ne bih morao da poštujem zakon. Smetaju mu zakoni. On bi mnogo brže i bolje radio, ali mu zakoni smetaju”, rekao je Medojević.

Medojević je rekao da se radi o čovjeku koji ne drži riječ.

“Dogovoriš se nešto sa njim jedan dan, drugi dan on kaže nešto drugo. Ja nisam naučio da radim sa takvim ljudima”, kazao je lider PzP-a.

Taj dio možete čuti na videu od 10.35 minuta.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
16.04.2021-09:05 09:05

Ja mislim da bocoljuba treba pod hitno poslati u neku zatvorenu psihijatrijsku kliniku i ne pustti ga dok mu se ne utvrdi tacna dijagnoza. Njegovo ponasnje utice negativno na reputaciju Crne Gore.

Crnogorka
16.04.2021-09:10 09:10

Medojevic nije naucio da radi sa ljudima kao sto je Krivokapic Medo ima skolu cetnicku lazljivu podmetanjem i po kratkom postupku unistit ljude prave-proslo je to vrijeme takvih ljudi psihicko bolesnih da presudjuju oni se lijece na psihijatriji tvoj cilj zli je MILO-DPS KOMITE da unistis !