Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Zašto policija ne hapsi funkcionere DPS-a u Nikšiću

Medojević se obratio Vladi Crne Gore, zahtijevajući njihovo reagovanje

Jedan od aktivista vladajuće većine, Nebojša Medojević, osvrnuo se na predizbornu situaciju u Nikšiću, tom prilikom komentarišući i jutrošnje hapšenje predsjednika opštine Ulcinj i funkcionera DPS-a, Ljora Nrekića, saopšteno je iz PzP-a.

“Cijeli Nikšić posmatra kako DPS funkcioneri kupuju birače pred izbore u ovom gradu. Kupovina ličnih karata, plaćanja socijalnih slučajeva, podjela paketa hrane preko Crvenog krsta, nabavke drva i slične metode DPS su intenzivirane u Nikšiću”, poručio je Lider PzP-a

Osvrnuo se, na navodne metode funkcionera DPS-a, preduzete u cilju zadržavanja vlasti u nikšićkoj opštini.

“Zapošljavanja u lokalnoj vlasti, firmama DPS tajkuna, i slične metode usmjerene ka posljednjem pokušaju povratka na vlast”, dodaje Medojević.

Potom se obratio Vladi Crne Gore, zahtijevajući njihovo reagovanje.

“Zašto naša Vlada toleriše izborni kriminal u Nikšiću i to pred izbore”, pita Medojević.

Medojević je na kraju poručio da podržava hapšenja funkcionera DPS-a, iako to nije slučaj u Nikšiću.

“Podržavam hapšenja svih DPS funkcionera i aktivista koji krše zakon i bave se izbornom korupcijom. Zasto se ne hapsi po Nikšiću gdje se troše milioni prljavog novca za kupovinu birača za izbore u martu? Da li je to neki dogovor sa Milom i DPS”, zaključuje Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Četvoro
18.01.2021-15:01 15:01

Medojević pita policiju što ne hapse u Nikšiću. Ja pitam policiju što ne hapse organizatore ruskog državnog udara iz 2016, Mandića, Kneževića i Medojevića, kao i glavnog logističara, Ranka. Đoko Orlandić