Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević: Za resetovanje pobjedničke većine potrebno da Abazović i Đurović podnesu ostavke

Dritan i Danijela treba svojim primjerom da pokažu da URA i SNP interese građana i države Crne Gore cijene više od svojih fotelja i da su spremni da daju svoj doprinos rehabilitaciji političkog sistema i konsolidaciji demokratije

Da bi se resetovali politički odnosi unutar pobjednika izbora od 30.08 2020. neophodno je da Dritan Abazović i Danijela Đurović podnesu ostavke, kao nosioci državnih funkcija koje su stekli glasovima zločinačke organizacije DPS – saopštio je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Dritan i Đurovićka obavljaju funkcije na osnovu glasova DPS-a. To je suprotno izbornoj volji građana od 30.08.2020.

Njihove ostavke bi resetovale političke odnose i stvorile neophodne preduslove za dogovor pobjednika izbora 2020. Ove ostavke bi relaksirale međusobne odnose straha da neko može da zloupotrijebi vlast za povoljniju poziciju u kampanji za vanredne izbore koji su neminovni.

Abazović i Đurovićka svoje ostavke treba da uslove postizanjem dogovora od najmanje 41 poslanika o mandataru tehničke Vlade koja treba da pripremi vanredne izbore, u kojoj neće biti DPS i sateliti na koje narkokarteli imaju direktni politički uticaj”, navodi Medojević i dodaje:

“Dritan i Danijela treba svojim primjerom da pokažu da URA i SNP interese građana i države Crne Gore cijene više od svojih fotelja i da su spremni da daju svoj doprinos rehabilitaciji političkog sistema i konsolidaciji demokratije.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mitar
30.08.2022-17:13 17:13

Ovaj definitivno nije dobro! Pa kako će Drhtan da podnese ostavku kad je već smjenjen?!!! Užas. Ne zna se ko je od koga luđi.